Jag dör hellre fit än fet!!

2011-04-29 @ 15:00:01

Trots finfina tips om vad jag ska blogga om (tack Mattias Wikman) så lyckades jag ju hitta något såklart! Otaliga är de motståndare mot light-produkter som tror att de kan skrämma mig att börja dricka vanlig cola.

Jag VET en sak. När jag drack vanlig cola blev jag fet, när jag drack light blev jag smal. SÅ, jag skiter i vad ni säger, vi får i oss massa farliga ohälsosamma saker i det vi andas, äter, smörjer in oss med med mera.

Det finns en sak som är säkert med livet. Det är att vi ska dö, allihopa!

Jag dör hellre fit än fet!

Så ni som vill fortsätta hälla i er vanlig cola, varsågoda....men försök inte få mig att bli omvänd. Light is da shit!

Världens bästa uppfinning...

2011-04-28 @ 09:13:09
 Varje gång jag är i stort behov av någonting så tycker jag att just den saken är världens bästa uppfinning för just i det ögonblicket när jag behöver det som mest så inser jag att just det här kan jag inte leva utan. Det brukar för det mesta vara torrschampo. Jag räknar inte med att alla vet vad det är men jag ser det lite som mitt mission att alla tjejer som inte vill tvätta håret varje dag ska upptäcka torrschampo och hur fantastiskt det är. Alla killar tycker att det är världens äckligast uppfinning. Och alla tjejer som upptäckt det tycker att det är världens bästa!!

Imorse tyckte jag att compeed-plåster var världens bästa uppfinning för jag var i stort behov av det just då. Det är jag fortfarande...men jag har inte så ont i fötterna att det tar första platsen före torrschampo...so it is still my number one!!

Berlin!

2011-04-27 @ 16:05:16


Jag ser att folk varit inne på min blogg men jag har inte skrivit något...det beror på att jag har haft det super och varit i Berlin under påsken..såhär skönt och soligt var det där :))

SMS-inlägg

2011-04-27 @ 16:02:52

Berlin


Har inget att skriva...

2011-04-20 @ 10:01:05
Hade tänkt att ladda upp en bild som finns i min andra telefon, gick inte att ladda upp, skulle ringa kundtjänst. Startade om telefonen, kom på att jag inte har SIM-kortets-kod med mig. Lade på telefonsamtalet och lade ner hela iden....

Däremot kan jag berätta att jag kom hem till ett mindre helvete igår. Dels hade jag stängt dörren till toan så katterna ej kunnat gå på lådan hela dan. 2 av dem sprang till lådan. Den tredje har redan gjort sitt behov på golvet.

Det luktade något förjävligt hemma. Jag letar och letar vart det kommer ifrån. Det var från sängen. Min säng var antingen helt nerspydd eller nerbajsad, har inte vågat ta reda på vilket. Det täcket åker i papperskorgen men först får det stå på balkongen ett tag tills jag slutat hulka. ÄCKLIGT värre!!!

Kattkrig!!

2011-04-19 @ 10:01:14

img_4827 (MMS)

Det här kattkriget utspelade sig imorse på mina ben! Good morning!! :)) Ni kan se mina tår skymta fram i bildens vänstra hörn! Det här var ändå acceptabelt för jag var vaken men ibland är det kattkrig mitt i natten...inte lika kul


min näsa har börjat göra iphone-ljud!!

2011-04-18 @ 10:55:35

Häromdagen när jag vaknade, lite täppt i näsan och halvsov fortfarande så hörde jag det klassiska "pfloooff"-ljudet som iphone gör när man skickar ett mess. Det var dock inte min iphone - det var min näsa som gjorde det ljudet när jag andades! HAHAHAHA...visst att jag har en förkärlek till iphone men har kroppen börjat imitera lätena från iphone nu? Snacka om evolution i iphone-anda...hahahhahaa

På semestern...på kvällen

2011-04-14 @ 11:42:37


På semestern på kvällen...ja då kommer dancing-girl fram för jag har ju samlat energi hela dagen som jag måste bli kvitt. Då ser det ut så här! Jaaa alltså, jag tror jag dansar iallafall ....

På semestern...eftermiddagen...

2011-04-14 @ 11:40:43


På eftermiddagarna kan jag bli lite uttråkad av att ha legat och latat mig vid poolkanten. Då kan det se ut såhär. Jag försöker mig på några konster och här ser ni ju mina fantastiska skills att stå på händer....

På semestern...förmiddagen....

2011-04-14 @ 11:38:25Det här är så typiskt jag på semestern...ligger i solen hela dagen och njuter. Jag pratar inte (knappt) och det är sant för då kan jag inte koncentrera mig på att njuta av värmen. Jag har lagt mig med poolen i handen så att jag kan kasta lite vatten över mig själv när det blir för varmt. Är inte det höjden av lathet säg?

mina fula macarons....

2011-04-13 @ 13:41:40

img_5000 (MMS)

ja så här fula blev mina macarons...de är rosa med lakritskola inuti... jaaaa asfula vart dem....


mina försvinnande hårsnoddar...

2011-04-12 @ 22:30:12

img_1833 (MMS)

När jag kom hem idag är detta synen jag möts utav....3 hårsnoddar utspridda och salivindränkta på golvet....köpte nya snoddar igår...om han tuggar 3 varje dag måste jag köpa nya i övermorgon....SUCK Ozo ställer sig på byrån och om lådan är öppen(vilket den är för jag slarvar) så doppar han ner tassen och fiskar upp det antal hårsnoddar han har lust att tugga på.... De här har han börjat tugga på och sen tröttnat, de är helt blöta och slemmiga. Hans intentioner är att fortsätta tugga på dem vid senare tillfälle för att svälja dem för att sedan i vanlig ordning kräkas upp dem....Varför vet jag fortfarande inte... Vad i katternas natur får dem att vilja äta upp hårsnoddar??


ghetto-tvättstugan....

2011-04-10 @ 21:51:14


Jag VET att jag har klagat mycket på min tvättstuga!! Men det tänker jag fortsätta med! Förutom att det är 163 meter till min tvättstuga (som jag faktiskt inte led så mycket av idag med tanke på att solen sken) så har den de flesta särdrag som en ghetto-tvättstuga har.

* Dörren för inpassage som hanteras med pluppar och tidsbokning för att obehöriga ej ska komma in, den står alltid öppen. Om den mot förmodan inte är öppen så öppnar någon åt dig när de ser att någon vill in

* Det är alltid någon som har chansat och tagit ens maskin och fyllt den innan ens tvättid. När man kommer dit tömmer dem den direkt så det är ju positivt

* Hela familjer är där och tvättar åt halva släkten och de passar på att ta en ledig maskin så fort luckan är öppen

* Det finns aldrig någon chans att man får möjligheten att använda torkskåpet. Jag har faktiskt fortfarande inte förstått vem som får använda torkskåpen men det verkar vara djungelns lag som gäller.

* Det är alltid en eller två personer som sitter på bänken och "hänger". De verkar inte känna någon annan i tvättstugan, men sitta på bänken ska de göra.

* Luddfilter och dylikt töms inte, såklart. Jag står alltid i valet och kvalet här. Ska jag tömma andras skit och min egen eller ska jag lämna min skit så någon annan får ta hand om mitt ludd och andras. Det brukar sluta med dåligt samvete för att jag har katter som luddar mycket, så jag brukar tömma.

NU mina kära vänner har vi definierat en ghetto-tvättstuga. För er som inte känner till detta fenomen bjuder jag självklart in er till den här magnifika upplevelsen. (motion ingår 163 x 6 meter )

God kväll på er! Nu har jag bara 163 x2 meter kvar innan jag kan kalla det god natt!!


nu börjar helgen!!

2011-04-08 @ 09:41:23

imorse när jag vaknade var jag lite lite trött i ögat...när jag sprang runt sängen och letade efter kläder som låg utspridda trampar jag i något blött....BLÄÄÄKS! I ögonvrån skådar jag snabbt en söndertuggad och uppkräkts hårsnodd och jag förstår direkt att det här är en kattspya. Min katt Ozo har en förkärlek till hårsnoddar, han snor dem snabbt (han måste ha någon radar eller något) sen tuggar han i sig dem men eftersom de innehåller en metallbit som fäster hårsnoddens ändar så får han inte behålla dem i magen - han kräks upp dem!


I denna millisekund tänker jag att det var bra nära att spyan hamnade på min iphone som ligger på laddning alldeles intill. Egentligen är det inte spya utan mer slem så det är inte kattmatsgegg iallafall. På väg till jobbet sliter jag ur iphonen ur sladden där den laddas och packar med den onerspydda telefonen i väskan.

På tunnelbanan när jag ska lyssna på musik märker jag att knappen (den enda som finns på iphone) känns lite konstig, lite stram, som att något har spillts på telefonen. Jag kikar noggrannare...det är en liten pöl som torkat in, precis runt knappen....då förstår jag....KATTKRÄKS! TACKAR OCH BOCKAR! Välkommen till min vardag! HAHAHHAHAHA! Nu börjar helgen!

Jag ogillar sär-skrivningar, starkt!!

2011-04-06 @ 21:35:47

Med risk för att få många påhopp (den risken tar jag alltid) måste jag uttrycka mitt hat till Sveriges befolkning som inte kan stava!! Värst av allt är särskrivningar!! WHY OOOOH WHYYYY??? De som är sämst på att skriva är, hör och häpna nu -svenskarna själva! Varje gång jag ser en särskrivning har jag lust att ta en röd penna och stryka över och korrigera och på facebook har jag lust att rätta alla inlägg med felstavningar men jag inser ju vilket hat som kommer att riktas mot mig så jag lägger ner redan i tankarna. Men det retar mig inte mindre för det!


Se där, nu har jag använt den här bloggen till vad det var meningen för - att klaga!! Japp, gott folk, såhär blir jag när jag inte får träna!! Fokuserar på fel grejer helt enkelt, vill bli frisk NUUUU, TACK!!


RSS 2.0