Japp där sitter han!

2011-12-29 @ 23:54:16

Som ni säkert inte har missat så har jag nyligen inhandlat i en torktumlare. Vilken lycka! Förutom oljudet så älskar jag doften och värmen som den sprider av nytvättade kläder. Helt underbart!

Apropå värmen så är det precis därför han sitter där. Min lilla Alaska, min skita, min lilla pärla. Han är mer värmelapande än jag är!

Innan torktumlarens intåg så var det ju värmefläkten som han satt klistrad framför, innan den var det min vetekudde som jag hade fötterna på varje natt, vilket i sig resulterade i att fötterna hade 3 katter på sig varje natt. När jag hade altan låg alla 3 katter & rullade i solen. Det tog dock slut när det visade sig att intresset för vad som fanns utanför altanen blev för stort.

Men hur underbart är inte värme??! Bästa! Förstår Alaska totalt!

Nu springer han som en annan mentalsjuk fram o tillbaks mellan sängen och torktumlaren. Hahaaa! Han fryser säkert när värmeångorna från tumlaren lämnat honom till förmån för luften omkring & då springer han snabbt tillbaks till tumlaren. Hahaaaaa!


Frukost ....lunch...middag

2011-12-28 @ 12:10:51

Alla vet ju hur kul det är att vara sjuk. Dessutom blir man inte hungrig heller men visst fan måste ju kroppen få i sig nåt för att orka.

Så..det här är vad jag äter till frukost, lunch o middag. För att variera och även få i mig lite proteiner varvar jag ner lite keso. Igår blev det lite ostbågar till middag.

Stora framsteg dock..idag har jag inte haft feber..nu är det bara magen som krånglar. Får se hur länge jag får behålla lunchen


Fan....sjuk tror jag

2011-12-27 @ 11:23:01
Igår började dagen med att jag inte orkade något, jag gnällde, var arg, irriterad och grinade för att jag är så utmattad och inte orkar någonting. Ja...så gör jag, jag grinar. Andra människor accepterar när de är trötta och sätter sig i soffan och latar sig. Så funkar inte jag. Det är min vilja som bestämmer, inte kroppen och när det blir tvärtom utlöses panikkänslor inom mig.

Jag började direkt planera solresa, läste om höstdepression (vilket stämde in på mina symptom) och jag antingen sov eller ville sova OCH äta hela tiden. Jag köpte vitaminer, tänkte att jag säkert har vitaminbrist. På kvällen mådde jag bättre och kunde till och med gå på promenad!

På natten däremot...helvete vilken mardrömsnatt. Jag fick ont i magen och hade frossa hela natten. Jag frös samtidigt som jag var helt genomsvettig och min mage vred sig och krampade sig och gjorde ont. Jag lyckades inbilla mig själv att det var för att magen blivit nerkyld som jag fått frossa.

Idag vet jag bättre och jag har accepterat fakta. Jag har blivit sjuk. Jag blir det så sällan så att jag inte känner igen symptomen om jag inte har rinnig näsa eller feber som gör ont i kroppen.

Nu har jag insett att jag fått någon bakterie i magen. FAN VAD OTREVLIGT! Ingenting jag äter stannar kvar. Jag åt en mandarin för en halvtimme sedan. Ja...den fick inte heller vara kvar så länge (too much info, jag vet)

Så nu sitter jag här på jobbet och önskar att mitt accepterande av att jag är sjuk borde ha kommit INNAN jag gjorde mig i ordning och åkte till jobbet.

Julmys!!

2011-12-24 @ 15:34:22

Firar julafton hos lillebror, som har 4 hundar. Det jag dock hade glömt var att jag är allergisk mot hund! Jag kom på det efter ungefär 5 min hos bror när jag började nysa och nysa och min näsa kändes svullen och kliade. Som tur är hade bror allergitabletter, då kan man busa med Smashie.

Smashie är ungefär lika kärlekskrank som min katt Hector. Det innebär att om det fanns ett sätt att krypa innanför ens hud för att få maximalt med närhet, så hade de gjort det utan att blinka!


What a crime!

2011-12-22 @ 11:07:21

De senaste dagarna har jag gått i mina vinterskor till jobbet. Idag gjorde jag det också. Satte på mig rosa strumpor under. När jag kom till jobbet bytte jag skor.

Vilken tur att strumporna knappt syns!!


flightmode...what?

2011-12-21 @ 09:41:36
Igår satte jag telefonen på flightmode när jag skulle sova för att undvika att alla appar jag har ska skicka pushnotiser och att"fjantarna" på whatsapp ska väcka mig med våra chattdiskussioner. Ni som inte fattar det här med fjantarna och whatsapp...just let it be...förklarar någon annan gång.

Igårkväll; Jag somnar in väldigt skönt. Det är faktiskt det bästa jag vet. Att få somna. Att sova hela natten är däremot en annan femma. Men..åter till ämnet...helt plötsligt låter min telefon. Som ett sms. Jag vaknar till med ett ryck och min första reaktion är rädsla. Jag vet ju att jag satte telefonen på flightmode, hur kan den släppa igenom sms??!!

Tar upp telefonen och kollar. Det är ifrån Tradera. Det är sms som säger att auktionen slutar om 3 min. TACK SÅ JÄVLA MYCKET ERA FÖRBANNADE ###""¤%%&//!!! Det var precis det jag låg och undrade när jag höll på att somna in. Min andra reaktion är såklart ILSKA. Hur i helsike kan jag få pushnotiser från Tradera när jag har flightmode? JO, för att de har synkat den jäkla appen med klockan på telefonen. DON´T DO IT!! Säger jag bara!

Jag har inte bestämt mig än om det här är värt att maila dem om. Irriterande är det iallafall. Jag räknar med att alla mina appar "sover" när jag har flightmode på.

END OF STORY. NEW DAY BEGUN. Ikväll innan läggdags raderar jag TRADERAs app. Bye bye! Let me sleep in peace!

Vad hände med bloggen?

2011-12-19 @ 08:29:43

Nu har det gått nästan en hel vecka utsn uppdatering! Varför undrar jag själv, har inte haft nåt att skriva vilket troligtvis beror på att jag varit upptagen och inte ägnat en tanke åt text och formuleringar. Kort sammanfattning av senaste veckan;

Nej jg ångrade mig precis. Jag ska skriva om irritationen över mina ivke befintliga element. Jag flyttade in i lägenheten för drygt ett år sedan och det fanns ingen värme, kom rörmokare, det kom nån vaktmästare. De hittade inget fel så de hittade på att det var så varmt i lägenheten så elementen stängdes av. Jag gick på det...typ...tills i år när jag insåg att element fan inte är iskalla när detr minusgrader.

Summan av kardemumman, nu måste de byta rör & har rivit ner mina element. Mitt hem är ett byggkaos och jag ör mest förbannad att de inte kollade detta när de renoverade lägenheten innan jag flyttade in. Amatörer!

Ja det var det. För övrigt är jag trött o sliten men att sova hjälper inte! Vill ha sol sol sol och semesteeeeeer


Sova tidigt?

2011-12-13 @ 08:52:13

Ibland är det ju jobbigt att vara jag, som ni säkert vet vid det här laget. Igår tänkte jag lägga mig tidigt för jag var så himla trött. Ja, att det inte finns nåt på tv och att min säng är skönast i hela världen har ju en liten inverkan också.

Jag lägger mig 22.30 & vaknar vid 3 av att min ena katt hostar. Går upp, kissar, lägger mig. Det är nu nånting är fel, väldigt fel men vet inte vad.

Kommer på att om jag äger EN godis kan jag nog somna. Det var en lögn. Det är för varmt. Kan det vara för varmt? Har innan jag somnade sänkt värmen på värmemadrassen ju. Nu börjar jag känna att katterna väger 100 kilo och jag känner mig fångad under täcket.

Tar borr ena täcket, ååååh frihet! Det var för tungt med 2 täcken & 2 katter på min kropp!

Vaknar kl 7 mitt i djupsömnen av klockan. FUCK! No good start!


Egenkär?

2011-12-11 @ 00:05:36

I simhallen var jag idag. Hur länge sen var ni där? Hur är det där då undrar ni? Förutom att det är en prövning av mitt tålamod med barnet som simmar brevid sin farfar i motionsspåret och den äldre gubben som tar simtag men inte verkar röra sig nånstans.

Jag tar duschen som alla andra tydligen vill ha. Det är den enda duschen som har en dörr där man kan stänga om sig. Det gör inte jag. Jag står där naken och duschar i lugn och ro. Samtidigt ser jag hur kön växer till "min" dusch. Jag vill ha den duschen för att den har en duschslang (de andra har har kranar från väggen) och de andra vill ha duschen för att duscha privat, kunna stänga om sig. Och där står jag, utan hämningar & duschar naken med öppen dörr.

På väg till skåpet byts det blöjor på barn som ligger på golvet (yuuuuck) och jag vandrar vidare helt naken. Alla småflickor tittar på mig, alla tonårstjejer tittar på mig. Men hallå!?? Är inte tanken att man är naken där? Och när slutade jag med att skämmas för att vara spritt språngande naken? Jag vet inte...men enligt mina vänner som reagerar på att jag har foton som tavlor på mig själv hemma så är jag tydligen egenkär.

Det är väl bra om det är så? Om inte jag älskar mig själv, vem ska då göra det?

För övrigt hade jag massa balsam kvar i håret efter duschen. Jäkla kärringar som bildade kö till duschen o stressade mig! Nästa gång stänger jag dörren enbart för att inte se köbildningen'


Glad-dag!

2011-12-09 @ 10:26:32
Åh vilken skillnad det är när man vaknar på rätt sida! Det har jag gjort idag! Igår var det en hemsk sida jag vaknade på. Jag var sur och arg nästan hela dagen utan någon riktig anledning.

Något som jag noterade var dock att jag igår vaknade upp och frös, då blir jag inte glad.
Idag vaknade jag upp och sängen var helt varm och gosig. Dessutom doftar min nytvättade tröja så gott så gott av tvättmedlet och jag kan inte sluta lukta på mig själv!!

Då kan man väl inte bli annat än glad?

OCH DET ÄR FREDAG!

GUD VAD SKÖNT!!

Diarre eller?

2011-12-07 @ 21:36:05

Jag förvånas alltid över fartdårar. Vi har ju alla läst att det är extra halt, kör långsamt nu etc etc

Men så kommer det en sån där jävel som bara dundrar förbi. Man undrar ju vad de har så jävla bråttom till?? Det har jag alltid undrat men har inte kommit fram till att det kan vara nåt annat än diarre? Det måste ju vara det liksom...

Äventyra alla andras liv, skit på er i bilen istället era f-ttbarn!!


Snöhelvetet kom!

2011-12-06 @ 08:43:09

Nuuu kom snön. Det här året med blandade känslor. Brukar normalt bli glad men i år är jag rädd för min bil har allrounddäck. Det känns ungefär lika säkert som att det är sant att one size fits all när man köper kläder.

Det positiva är att nu kan jag äntligen sluta frysa. Min pälsmössa har åkt på och mina vinterskor. Jag har redan börjat använda min dunjacka förnågrs veckor sen och folk har frågat : har du redan börjat använda din vinterjacka!? Oj vad du kommer frysa när det blir kallt.
-Jag vet! Käften

Sååå nu när snön kommer är det helt legitimt att pälsa på sig till oigenkännlighet!

Får man gå med overall på stan? Hihihiiiuuu


Kattkräks...

2011-12-05 @ 07:23:25

Ni kanske inte hört det förr men min kartt Hector är åksjuk...( förutom allt annat sjuk han redan är, kärlekssjuk, överviktig, polyper i halsen)

Han fick följa med till killen över helgen och kräktes såklart på vägen dit. Stackars Alaska som får sitta där brevid honom i samma bur. Sen bajsade han oxå. Stackars lilla Alaska säger jag bara. Funderar på att köpa en sån här väsk-bur oxå.

Anyways...igår när jag skulle hem var jag sååå nära hemmet o han hade inte kräkts. Men då har de byggt om vägen vid mcdonalds i rissne så jag vet inte vart jag ska, följer fel skylt och åker fel. Nu fick jag ta mig genom hela kista, akalla....ca 10-15 min resväg extra.

Väl framme när jag ska parkera bilen (han har fortfarande inte kräkts) då...just då på parkeringen börjar han hulka...och kräks. Tack!

Det betyder att om jag inte åkt vilse och varit hemma tidigare hade han hållt sig. Vad säger man? Lagen om alltings jävlighet?

Tack för den avslutningen på söndagen!


Nu gjorde jag det!

2011-12-02 @ 08:20:38

Yes, jag färgade håret igår, rött skulle det bli. Det som blev mest rött var min hårbotten och min utväxt som bara lyste.

Jag sov som en sten inatt tills jag vaknade (efter exakt 7 timmar vilket verkar vara min maxsömn) och försökte somna om. Jag påmindes om min misslyckade hårfärgning och fick ångest och kunde inte sova. Jag gick upp och tvättade håret.

Och tänk...nu tycker jag att det är snyggt! Hårfärgen i hårbotten försvann och jag ser lite rödlila-nyansaktig ut. Helt ok!

Nu har jag klagat på min hårfärgning så mycket på fb att jag inte vågar säga nåt mer. Skönt att det vände, ångesten hade ätit upp mig annars


Nu har jag bestämt mig...tror jag

2011-12-01 @ 08:24:16

Jag tror att jag har bestämt att jag ska färga håret rött! Till 99 % har jag bestämt det iallafall

Det är skittöntigt men jag tycker det är skitläskigt! Jag är lite orolig att jag kommer att se ut som en polsk prostituerad men om fallet blir så färgar jag över till svart igen! Samt har jag ju så mörkt hår så den röda färgen lär knappast ta över på något sätt

Huuuuuuuhiuuuu ska jag verkligen våga? Ikväll smäller det! ....tror jag....kanske...troligtvis


RSS 2.0