Alltså?

2012-01-31 @ 08:58:25
Jag bestämde mig för att sluta skriva på ett tag eftersom det varit så få som varit inne på min blogg. Nu när jag bestämt mig för det så är det helt plötsligt fler som läser. WTF? Det är som jag alltid har sagt; det är fler som läser min blogg när jag inte skriver än när jag skriver....

Jaga svans

2012-01-28 @ 10:45:53

Hundar jagar sin egen svans. Alaska jagar andras svansar.

Här sitter han fullt koncentrerad i högsta hugg att bita tag i Hectors svans


Klumpig

2012-01-27 @ 18:10:38

Jag är nog dem mest klumpiga mänskan jag känner. Tänkte på det när hag slog översidan sv handen häromdagen på ett hörn. Det gjorde så satans ont. Handen var svullen i en hel dag och det gjorde ont när jag rörde på fingrarna. Smärtan liksom strålade.

Har stort blåmärke på låret som jag fått av att gå in i skrivbordet på jobbet. Eller det är en nyckel som sticker ut som jag råkat gå rakt in i. Klumpigt.

För det mesta minns jag inte hur jag gjort illa mig. Har bara en massa blåmärken på kroppen. Det värsta var nog när jag öppnade en bildörr på mitt eget smalben. Det blåmärket var stort som en handflata och skiftade i regnbågens alla färger under en hel sommar.

Min manma sa till mig i tonåren att det är vanligt att tonåringar är klumpiga för deras armar o ben växer.

Man kan alltså säga att jag fortfarande är tonåring? Jag hoppas verkligen att armar har slutat växa....benen kan gärna växa lite till


.

2012-01-26 @ 09:15:39


Vinterland och tidig kväll

2012-01-26 @ 09:14:21

Igår fick jag första verkiga vinterkänslan för den här vintern. I Sverige iallafall. På Island var det snö och vinterkänsla men här på landet på kursgården är det vinter och kylan bet i kinderna när vi gick på promenad.

På kvällen var jag nöjd med att jag inte lagt mig tidigast. Det stämde inte. De som jag trodde lagt sig innan mig satt i själva verket i ett annat rum.

Whatever. Jag vill ha lite egen tid och jag festar på annat sätt med mina vänner. Så är det


Eskimå

2012-01-25 @ 23:27:39

Jag och min mössa. De flesta kallar mig eskimå och frågar om jag ska till Nordpolen. Nä, vi bor ju redan där? ...typ


2 dagar kursgård

2012-01-25 @ 23:26:04

2 dagar med jobbet på kursgård. En natt. Jag hade som löfte till mig själv att inte lägga mig tidigast idag. Det höll jag. Majda som är gravid lade sig tidigare än mig.

Jaja...jag vet vad ni tänker, men jag höll ändå mitt löfte till mig själv. Nu sitter alla och dricker vin och whiskey, men inte jag, jag kollar på tv, ligger i sängen och bloggar. And I like it! Efter en hel dags aktiviteter tycker jag faktiskt det är skönt att dra mig tillbaks för mig själv en stund. Dessutom älskar jag att somna när jag är trött. Notera, att somna, inte att sova, det är svårare.

Jag har kämpar hela dagen med att inte äta onyttigt och jag har registrerat mina kcal i en app jag har. När vi kom till middag och jag såg menyn tog jag ett beslut. Här och nu upphör kaloriräkningen för ikväll, nytt försök imorrn


Sjögrässallad....

2012-01-24 @ 12:16:12

Uhuhuhuuuueeeewwww det har jag nyss smakat! Fy satan! Varför vill man stoppa det i munnen?

I nio fall av tio är jag missnöjd när jag beställer sushi. Det är nåt med lukten, vet inte om det är misosoppan men min mage vill vända sig ut och in.

Såhär ser iallafall sjögrässallad ut. Till skillnad från förut så smakar jag grejer innan jag avfärdar det. Sjögrässallad har precis intagit en färsk placering på min no-no-never-again-lista.


Parkering och operationstid!

2012-01-24 @ 11:05:52

Nu händer det grejer! Det är bra! Jag har märkt att jag inte riktigt uppskattar när livet bara går som på räls. Inget händer, varken bra eller dåligt. Visst att jag var med om en dålig upplevelse i helgen men den får ju mig att uppskatta alla andra saker omkring mig.

Det var inte det jag skulle skriva om.

Jag har äntligen fått en parkeringsplats!! Yaaay! Efter flertalet p-böter får jag en jävla plats!!! Jippiii kaaaayeaaay! Har väntat sedan augusti. Jag får till och med välja mellan nr 8018 och 8022!

Igår fick jag äntligen en tid för att operera mitt ögonlock! ÄNTLIGEN!! Jag är skiträdd såklart men jag vill inte känna mig som quasimodo. Så rädd men så glad!!


Främlingsfientlig...

2012-01-22 @ 23:40:43

Lyssna på ordet...främlingsfientlig. Det betyder att man har en fientlig inställning mot främlingar. Jag har fått en del kritik pga mina åsikter. Jag har hållt fast vid att jag VET mer än andra eftersom jag är uppväxt och bor i förorten. Jag är själv "invandrare" så jag anser att jag får uttala mig. (I Sverige är det som en oskriven regel att svenskar inte får uttala sig rasistiskt) Fegisar! Våga ha en åsikt och säg den för fan! Vi bor i ett land med åsiktsfrihet.

Mina åsikter bygger oftast på erfarenhet. Har försökt att kliva ur mina "fördomar". Vad händer? Jag blir bestulen på mobilen och puttad i marken av ett gäng somaliebarn. Nu skiter jag i vad alla säger och återvänder till mina "främlingsfientliga" fördomar. Somalierna är inte mina främlingar, de är mina grannar, de finns överallt omkring mig. Det är de som hänger i min port, super, röker, brajar och urinerar. De hänger utanför mitt fönster och stör min sömn. De bråkar i gäng utanför mitt fönster.

Är det här främlingar? Nej, de är mina grannar och jag avskyr de inte av rädsla eller okunskap. Det är pga det jag vet. Det de gör. Hela tiden. STÖR och skapar KAOS. Så kom inte och snacka om fördomar och rasistiska åsikter.

Sverige borde sluta sära på skinkorna och släppa in alla i det här landet. Ställ lite krav. Som andra länder. För i helvete!! Jag vet inte vad Somalierna har för moral och kultur men nåt jag vet är att jag aldrig tidigare i min uppväxt i förorten träffat på ett folkslag som föder så många barn och som inte verkar vilja skaffa sig jobb. Varför? Jag förstår inte.

Sen utvisar Sverige människor och familjer som faktiskt försöker jobba och göra rätt för sig. Staten Sverige behöver titta på sin invandrarpolitik och satsa lite pengar på de här ungdomarna i förorterna. De har inga förebilder. Deras förebilder föder ungar och fikar på cafe ali baba hela dagarna.

Jag blir bara förbannad. Sverige är ett fegis-land.

Godnatt!


Jag är ett litet ylle...bomsickabom sicka bombombom

2012-01-20 @ 09:38:18

Minns ni den låten?

Anyways...kom att tänka på den låten nu när jag har på mig en kavaj med mycket innehåll av ylle. Den är så varm!

Jag brukar aldrig säga att det är varmt men idag är det så på grund av min kavaj!

Ska ha ylle i alla mina kläder! Hahaa! Synd att det är så stickigt bara....

.....yllle ylle....ylle på ert ylledjur....


Berocca boost!!

2012-01-18 @ 12:30:44

Har precis testat berocca boost..tänkte att jag behövde hitta nåt annat än cola light att dricka till lunch. Har länge brottats med att inget är godare än cola & julmust. Vatten smakar pekka.

Now I found it! Berocca boost smakar som en bit av himlen. Såå jävla gott!

Men nu dök genast i-landsproblem nr 2 upp. Rekommenderad dos, I tablett, bör ej överskridas vilket innebär att jag fortfarande måste dricka vatten eller cola light till dagens övriga måltider.

WTF???

Nu har jag hällt i mig 2 tabletter på en gång. Vi får se vad som händer. Börjar redan känna hur energin börjar förberedas i kroppen. What have I started??


träningsvärk....from hell

2012-01-18 @ 09:13:59
Nu har jag äntligen kommit igång med min träning efter perioder av sjukdom. Hade planer på att köra ca 30 min varje dag med hjälp av Nike-appen som har helt fantastiska workouts som man kan göra hemma.

Jo, tjena. 3 dagar senare efter det första träningspasset vacklar jag fortfarande som en pingvin. Träningsvärken dödar min själ. Det är värst när man suttit still ett tag. Häromnatten när jag skulle besöka toan och reste mig ur sängen så kunde jag knappt stå pga smärtan i vaderna.

Det absolut jobbigaste är nog att jag själv ser mig själv som rätt så vältränad. Är jag inte sjuk så håller jag alltid igång. Det här känns som ett nederlag. Ett hot mot min självbild.

Nu måste jag ju utmana mig själv och bli den vältränade personen jag trodde att jag faktiskt var.

Utmaning tagen. Träning ikväll. Kolbydratfattig kost. Om resultaten visar sig kommer före och efter bilder. Om inte kommer inga bilder.

Produkter!!

2012-01-16 @ 23:27:26

Jag älskar produkter! Då menar jag skönhetsprodukter, jag är helt såld på det mesta! Dessutom vill jag gärna prova allt först. De enda produkterna jag varit skeptisk mot är såna mot rynkor. Har inte riktigt vågat testa.

Jag har skåp och kartonger fyllda med produkter. Ofta påbörjade men inte avslutade. Det är det som är problemet. Att hitta och köpa produkter är inget svårt. Det är favoriterna dock som är det svåra. Därför kommer min lista nu på favoriter;

1) hårinpackning: blanda olivolja+ honung, värm i mikro, ska vara ljummen. Låt verka några timmar. Schamponera innan vatten tillsätts annars går oljan inte bort. Håret blir mjukt o glansigt

2: ansiktsskrubb; häll citron på en bomullstuss och lägg på salt. Skrubba ansiktet. Babyhud.

3) tan in a can! Hur jävla bra som helst! Helt plötsligt tycker jag att jag kanske intr är så nedrig och ful. Thank god för brun utan sol! Vinterns måste! Jag blir dessutom gladare varje gång jag ser mig i spegeln, när jag slipper titta på ett lik

4; LYPSYL! Det finns inget bättre. Har testat allt. JO! Försvarets hudsalva! Åååh måste köpa, älskar lukten! Jag älskar att ha lypsyler utspridda lite överallt hemma för mitt beroende är så stort så det blir lättare att underhålla då

5; Batiste torrschampo. Finns inget bättre och mer prisvärt. Tro mig. Punkt.

Summan av kardemumma av min lista är att det som man har i skafferiet kan funka bäst. Dessutom billigare.

Jag är grymt imponerad av mig själv som har kommit till den insikten.


WOOOOWWWW!

2012-01-15 @ 20:43:57
Jag har varit sjuk, har inte kunnat träna. När inte jag kan träna blir jag lat, trött grinig, omotiverad och sur.

Idag har jag varit hemma och städat, vilat och i flera veckors tid har jag spanat på en hemsida med träning. www.bodyrock.tv som går ut på att man tränar 12 min om dagen. Men jag har inte kunnat, för jag har varit sjuk. Varje jäkla dag har jag spanat på övningarna.

Idag såg jag något ännu bättre. Jag läste min väns blogg där hon rekommenderade Nikes app. Jag vet att hon är lite av ett träningsfreak så jag laddade ner appen. Den är helt jävla amazing. Det är som att ha en PT i ifånen!

Man väljer vad man har för mål, styrka, toning, viktminskning och sen finns det ett 10-tal workouts med massa övningar under varje.

Jag är så peppad, har så mycket endorfiner och jag bara hoppas att jag inte blir sjuk igen. 30 min workout och jag var minst lika trött som när jag joggar i en timme. Dessutom fuskade jag med övningarna för jag orkade inte hela vägen.

Vet ni hur lång tid 30 sekunder är när man är helt slutkörd? Lååååång tid

Grymt, grymt, grymt är allt jag har att säga just nu

RSS 2.0