True shit!

2012-07-12 @ 09:05:30

img_1061 (MMS)

..


Dagens kap...

2012-07-11 @ 14:27:46

img_6883 (MMS)

inbillar jag mig att det här är. Köpt på rean på H&M för 50kr. Den var prissänkt från 249 kr! Det är en liten skinnväska som man kan knipsa fast i ett bälte men även knipsa bort och ha som en väska runt halsen. Hur bra är inte det när man reser? Tänkte mig storstad, jeansshorts och ingen som försöker stjäla min väska....


Energiladda...?

2012-07-11 @ 09:46:13

Nu börjar det verkligen kännas att varende jäkla kotte har semester. Jag är själv på kontoret vilket faktiskt i princip betyder att alla har semester förutom jag.

Jag hittar ingenstans att tanka energi. Dagarna går långsamt och kvällarna går fort. Jag behöver sol innan mitt humör tar över hela min själ.

Idag har jag lust att göra illa alla andra som är lediga förutom jag. Inte så det gör jätteont. Men lite iallafall

Blandade tankar och irritationsmoment...

2012-07-10 @ 10:31:53

Ja...just nu sitter man bara och väntar på semestern...dagarna kryper fram och irritationen över det mesta bara växer. Som ett terapimoment måste jag därför lista allt som irriterar mig just NU.

  • Folk. Varför står folk på vänster sida i rulltrappan?
  • Folk. Varför vägrar folk som har 2 meter långa ben att flytta på sig när man ska resa på sig i tunnelbanan och gå av?
  • Folk. Varför ska folk börja resa på sig i tunnelbanan precis innan tåget har stannat. Fattar de inte att de kommer att ramla över mig när tåget bromsar?
  • Folk....som vägrar att släppa av människor som ska av tåget.
  • Folk...med barnvagnar som ställer sig längst fram vid en dörr och vägrar låta andra gå på eller av
  • REA. Jag irriterar mig på de stora ansträngningar som görs med skyltning, ballonger etc. När man sen kliver in är det en hörna med REA eller så är alla storlekar för brontosaurer. ORKA!

 

Imorse förberedde jag en smoothie för att ta med till jobbet och äta som mellanmål. Lade in den i kylen och glömde den. FÖRBASKAT!

Jag är medveten om att de flesta av mina irritationsmoment är kopplade till kollektivtrafiken. Jag har en teori om att människor i grupp slutar att fungera som individer. Folk behöver en ledare. I kollektivtrafiken finns ingen ledare så folk börjar bete sig som de ursprungsindivider och grottmänniskor vi är i verkligheten. Förvirrade pantade spån helt enkelt.

Så, nu är det bara att sätta sig ner och invänta semestern

 

 

 

 


Blogginspiration....och att inte bli vuxen

2012-07-05 @ 15:46:08
Ja det är ju inte alltid lätt med att veta vad man ska skriva. Ofta sprutar ideerna ur mitt huvud men då är jag på språng och hinner inte skriva ner, sen glöms det bort.

Mina gamla kollegor var en väldigt stor inspiration. Det var mycket av det mesta. Träning, dieter, semmelindex, äckelluncher...Ja listan kan göras lång och gemenskapen var stor i ett blandat och konstigt gäng. Jag är fortfarande stolt över att jag höll i äckelluncherna och lyckades dra med mig ett gäng varje gång! För er som inte vet vad äckelluncherna var så var det en dag i månaden som vi bokade in med speciellt tema då man bara fick äta just det. Det var kakor och bullar en gång, semlor en annan och chips en tredje gång.

Min blogginspiration denna gången var ett tips från Fikman som konstaterade att den semestern jag planerar i Italien att resa runt och bo på herrgårdar och vingårdar kändes väldigt vuxen (och rolig såklart)

Jag fick snabbt ett konstaterande som var så klockrent : "Se till att inte växa upp för fort och för mycket"

Det är så sant! Man får inte glömma bort sin barnsliga sida bara för att man börjat dricka mer vin! hahaahaa!

Ikväll är det aw med gamla kollegorna, vi får se om det bjuds på mer blogginspiration då!

So true!

2012-07-04 @ 08:52:41

Tänk på nedanstående bildtext, det är så sant! Tid är något man faktiskt aldrig får tillbaka. Great learnings alltså!


mello....

2012-07-03 @ 13:41:36
Mello är inte det ett ord som används för typ halvtråkig, uttråkad lite smått nere? Ja alltså innan melodifestivalen kom och tog över Europa....

Anyways, så känns det iallafall. Pendlande humör, irriterad. Vill helst inte jobba just nu. Semester. När? Vad fan, semestern kommer ju aldrig.

RASTLÖS! Dagarna fylls med massa surdegar som man måste ta tag i och kvällarna ibland lika så. Jag är arg och irriterad men jag kan inte ventilera. Ingen som fattar. Det bara är så. Nu har jag iallafall tagit ett litet beslut om något som har tyngt mig på dagarna. Det är semester, ingen är här och mitt beslut kan inte skrida i aktion förrän till hösten.

VILKET JÄVLA GNÄLL.

JAG GÅR OCH KÖPER EN GLASS ISTÄLLET

RSS 2.0