Längtar till medelhavet!!

2012-06-27 @ 13:38:43

Nu är jag så trött på sommaren att jag inte ens orkar bry mig längre. It doesnt get any better than this. Det är exakt därför jag ser till att boka in en utlandsresa varje sommar.

Jag längtar. För mig är sommar & sol medelhavet. Allt annat där sol ingår är en längtan till medelhavet. Även fina sommarkvällar i Sverige längtar jag till medelhavet. Not born here. Min själ vill egentligen något annat.


Just do it...!!

2012-06-26 @ 08:41:02

What keeps me motivated? Ja alla har väl något som motiverar en de här dagarna när man lovat sig själv att träna, ni vet när hjärnan argumenterar med kroppen om varför man ska ligga på sofflocket istället för att träna!?

Min grej är Nike. Ja precis, ni läste rätt. För att vara mer exakt så är det deras svisch logi tillsammans med "just do it".

När jag känner att jag inte orkar då tar jag fram en bild på i huvudet på loggan och texten, så hör jag en röst som säger till mig "just do it"! Efter det brukar jag för att peppa mig själv extra även ta Bodyrocks slogan, "no excuses". Vad ska man ha för ursäkter efter det liksom???

Antingen blir jag peppad & tar på mig kläderna och kör igång. Eller så blir jag irriterad över att jag kan lura hjärnan så lätt, tar på mig kläderna och kör igång-motvilligt. Anyways; jag kör igång!

Just do it! No excuses! Every damn day, JUST DO IT!

Jag kan även tillägga att jag inte på något sätt jobbar för Nike eller är betald för att säga det här. De har bara lyckats helt enkelt!

Ett exempel som inte är lika lyckat är adidas. I fotbolls EM har de en slogan där det står "adidas is all in". Då blir jag irriterad. How the #%%# is that going to keep me motivated??

Just det!

Ciao


Urladdad...

2012-06-25 @ 09:03:16

Så känner jag mig idag. Min dygnsrytm är som skalmans. Rubbar man den lite hamnar jag i balans, väldig obalans. Det räcker med att jag lägger mig en timme senare och att det regnar lite ute för att jag ska vakna upp och känna mig gråtfärdig och miserabel. Känslan blir så intensiv att jag känner det som att det har regnat HELA sommaren eller att jag ALDRIG får sova.

För övrigt var min sömn katastrofal. Jag har haft ont i knät hela natten, det har gjort ont i ett speciellt läge när jag rör på benet. Så varje gång jag vänt mig har jag vaknat & jämrar mig. Och idag vaknar jag upp utan knäont. Helt jävla otroligt.

Just nu längtar jag till semestern och undrar vad jag ska göra med min oanvända Sverigebikini. Det blir ju liksom lite pinsamt att springa runt i den....


Buslådan!

2012-06-24 @ 12:01:32

.


Buslåda!

2012-06-24 @ 12:00:12

I all min städning med och plockande hemma tömde jag en liten tygbox och ställde på golvet.

Inte långt därefter hör jag en väldig aktivitet. Jag går och kollar och katterna har gjort det till en buslåda!

De gömmer sig springer runt och jagar varann kring lådan! Haha! Hade jag aldrig trott!

Nu måste jag tyvärr förstöra deras lek med att ta fram dammsugaren.... :S


En minnesvärd dag!

2012-06-24 @ 00:42:19

Den här dagen går till historien, måste därför blogg om den. Inte bara därför men för att jag ska minnss vad jag måste tänka på nästa gång jag är barnvakt. Yes, det stämmer gott folk, jag har varit barnvakt:)

Det viktigaste jag ska komma ihåg är att inte laga mat när jag är barnvakt. Det var en riktigt dålig ide. Under tiden jag var barnvakt så har Fiona fått i sig följande:

* kattmat
* en sten
* bodylotion
* troligtvis smink
* godis
* mat

Den planerade kosten var bara mat och godis, övrigt har hon pillat i sig av egen förmåga. Kattmaten visade hon tidigt intresse för & jag fick muta henne med godis för att hon skulle tycka det var mer intressant. När jag ropar på henne för att ge henne godis kommer hon, jag sträcker fram en godisbit. Hon tittar på mig med sina stora ögon, öppnar munnen och ut faller en sten. What!!?

Stenen har hon plockat ifrån soffbordet där det normalt är dekoration. Lite senare ser jag att hon går och tuggar på något, jag stoppar in fingret i hennes mun och mycket riktigt hittar jag kattmat där. Mmm yummieee kattmatpellets!

Hon hittar lite senare en gammal bodylotionflaska som nästan är tom som hon går runt & leker med. Helt plötsligt är flaskan borta men pumpen och röret har hon i sin mun. Yuck!

När jag sen sminkar mig då jag ska iväg efteråt blir hob lite uttråkad och hinner rycka till sig en av mina sminkpennor. Tänkte att hon kan ju få leka med den om hon vill. Det ville hon inte. Hon ville äta den. Sminkborsten i munnen och en glad Fiona:)

Det enda som hon inte lyckades äta var en valnöt som jag gett henne. Hon höll i den, gnagde lite men åt den inte. Kattmaten måste varit bra så mycket godare eftersom hon återvände till den hela tiden.

Så, jag har lärt mig 3 saker idag:

* att inte laga mat när jag är barnvakt
* att vara färdigsminkad när jag är barnvakt för man hinner inte sminka sig
*att kattmat troligtvis är godare än valnötter


Bloggen...

2012-06-20 @ 08:43:00

Jag har inte bloggat på länge..och det märks...inte minst på mina besökare. Mitt hat till den här appen växer hela tiden och är anledningen till att det inte blir något bloggande...det funkar typ ALDRIG att lägga upp bilder....lika bra att ge sig än att vara irriterad på småsaker

Antingen lägger jag ner hela blogg grejen eller så kör jag en spurt o försöker komma igång igen...


How we should feel!

2012-06-11 @ 07:58:12

.


På ytan...

2012-06-08 @ 08:46:24

Sitter just nu på väg in till jobbet. Precis som alla andra är man nyfixad innan man ger sig iväg.

Skillnaden är att för mig, just idag...är det bara på ytan. Jag känner mig skitig som en skunk.

Mitt hår kliar (som fan) och trots att jag duschat imorse stinker jag av brun utan sol-ångor indränkt med parfym. FRESH!!

Varför är du så här skitig då skulle väl vara en ganska rättfärdig fråga. Jo det är ganska enkelt egentligen.

Jag har gjort en hårbehandling där jag inte får använda schampo med sulfater i. Jag har nu ett schampo som inte löddrar, inte doftar och inte faaan tvättar det rent håret heller.

Eftersom det schampot jag har suger måste jag köpa nytt schampo så det var ingen jäkla ide att tvätta håret imorse med ett schampo som inte skulle göra det rent ändå. Lösningen var massa med torrschampo som också är ett bra medel till ökat kli i hårbotten.

Eftersom jag inte tvättat håret har jag säkert rester av brun utan sol som fastnat bakom öron och veck.

Den här dagen kommer att bli såååå lång! Längtar tills jag får tvätta håret ikväll!

/skitloppan


Jag är så grym

2012-06-04 @ 21:26:46

Ja..Idag är jag så grym så jag vet inte ens hur jag ska kunna uttrycka mig för att nån ska förstå hur bra jag själv tycker att jag är idag!

Jag har hunnit med en hel dags jobb. Träning. Har även själv fixat håret med brazilian frizz out. Det tog mig ca en timme för halva håret. Jag gjorde hela håret på salong en gång...det tog 4 timmar för dem att göra hela mitt hår! Amatörer! Det måste bevisa att han tillhörde de där 90 % som man brukar tala om och jag måste ju tydligen höra till de andra 10 % om jag lyckas mer än dubbelt så snabbt! Jag hade dessutom inte fått nån utbildning i processen, bara läst en steg för steg beskrivning.

Det är tur att jag inte är helsvensk så att jag måste tillämpa jantelagen! Haha! Det går ju inte idag när jag är så bra!

Dessutom...jag är inte klar än! Har jag kokat bönor i min tryckkokare! Hur många vuxenpoäng är inte det?? 50 minst! De ska ätas under veckan istället för ris, potatis o pasta. Välkommen till min kropp långsamma kolhydrater!

Nu ska jag till affären o köpa en tidning o bara ha lite mysig lässtund för mig själ v. Egentligen ska jag köpa en cola light också men det kändes så fel att lägga till i den postiiva auran jag har omkring mig...


Mitt lilla hjärta!

2012-06-04 @ 21:19:26

När jag rensade hemma bland mina saker var jag noga med att få med mig lilla Ozos urna. Vissa tycker det är konsigt att man vill ha urnan kvar men jag har bestämt mig att det är det rätta. Han var hemmets pärla och kung, det är i hemmet han ska vara, ingen annanstans.

Sen jag plockade fram urnan har jag tänkt mycket på det lilla skruttet, tittat på bilder och saknat. Han var det finaste.

Innan var han instängd i ett skåp, då jag inte bestämt vart urnan skulle ta vägen. Nu sitter han placerad i ett fönster och tittar ut, precis så som han brukade göra....


min jävla blogg....

2012-06-01 @ 12:59:53
jag börjar tröttna på den här bloggen...inte för att jag inte har något att skriva utan för att det är trist att läsa en blogg som inte har några bilder.

Varje gång jag har någon bra bild så sitter jag och tänker ut vad jag ska skriva (oftast på tunnelbanan omgiven av massor med folk drömmer jag mig bort från den realiteten att folk står extremt nära mig med sina andedräkter, huddofter, hårdofter, bakterier, you name it...min mardröm)

När jag sen skriver texten, ofta upprymd över att få samla mina tankar och känslor och skriva ner dem så när jag väl laddar upp texten med bilden så kommer bilden aldrig med.

ANTIKLIMAX! Om det är något jag HATAR så är det antiklimax. När ens förväntningar blir brustna. Jag hatar det nästan lika mycket som jag hatar att trängas i tunnelbanan med folk och deras odörer, höga ljudnivå, andedräkter med mera.

Näe, jag vet att jag inte är en prinsessa men jag kanske önskar att jag var det!!

RSS 2.0