Fantastisk helg!!

Japp, det är sant! Helgen har varit underbar! Ända sen jag bokade resa till solen har glaset plötsligt blivit halvfullt istället för halvtomt. Detta är egentligen nåt jag vet om mig själv men glömt bort. Ofta när jag kommer hem från resor brukar jag vilja planera nästa resa. Just nu fanns ingen nästa o jag mådde faktiskt apa. Lets face it, det här landet är en jävla iglo & inte en sate kan vara lycklig utan sol.

Helgen började jag med & eftersom jag försummat bloggen i helgen ligger jag efter nu.

Helgen började med en jättetrevlig middag med killen och två par till. Jag drack det godaste vinet nånsin men tyvärr vet jag inte vad det var för nåt, minns inte ens druvans namn just nu. Men italiano var det! Full på finvin, det e grejer det!

Bakis på lördagen, sov mest men sen gick jag till salsa akademin och dansade salsa. De dansar rueda de casino på lördagar och det är nog bland det roligaste jag vet! Tyvärr har jag inga bilder men det ska bli mer salsadans framöver!

Sen lagade jag middag. Lyckades rafsa ihop något kreativt som krävde lite kärlek o tid. Killen sa att jag överträffat mig själv så det var ju kul på en maträtt som man bara slängde ihop liksom. Jag älskar inte matlagning, nej. Sen tittade vi på någon äcklig skräckfilm. Jag HATAR skräckfilmer med blod, det är inte skräck för fan!

Igår gick vi långpromenad & sov middag tyvärr både för sent & för länge. Katastrofnatt! Ska sluta sova middag på söndagar, same shit, same day, every week. Slut på powernaps!

Sen gick vi till gymet & jag är så jäkla glad att jag börjar bli en normalt rörlig människa igen efter mitt diskbråck!

Anyways så avslutade jag kvällen med att överträffa mig själv genom att göra choklad-protein-bollar!

Grym jag är!


Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Remember me!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0