skrev ett inlägg...

2013-07-19 @ 13:39:41
jag skrev ett inlägg på telefonen men telefonen raderade det. Skiter därför i denna uppdatering.

Fuck you phone

fortsättning...

2013-07-16 @ 16:41:35
på mitt tidigare inlägg..appen vägrar låta mig skriva klart, klipper ur text & placerar bilder mitt i....

efter att ha läst inlägget om fransarna inser jag att det är dags att säga bye bye till dem och hellloooo mascara igen! ganska nöjd med det beslutet ändå. tänk hur många nike-skor jag kan köpa för de pengarna!!! :::
ovan är mitt mellanmål, gott va??!!

nedan är vår gäst som tycker om att kissa och göra andra lustiga saker

going all ghetto

2013-07-16 @ 16:36:05
har egentligen inget att skriva om- precis som resten av mina inlägg. ..sen slutar det ändå med att jag har skrivit mer än ni orkar läsa. ..

ville bara säga att idag passade jag på att gå all ghetto till jobbet, önskar nästan att jag fick springa runt i träningskläder hela tiden. några til

tern o dagarna sniglar sig fram....

jag missade förresten min tid för att fixa fransarna....och tänkte att jag antingen fixar pp semestern eller låter skiten ramla av. börjar bli tröttsamt, de kliar, ramlar av och vrider sig-asjobbiga. min kollega räknade nyligen ut att de kostar ca 9000 kr om året och idag läste jag en artikel som avgjorde mina fejkfransars öde. i den artikeln står det att man kan få allergiska reaktioner, fransroten kan bli förstörd

En vecka kvar! Nedräkning till semestern!

2013-07-15 @ 08:53:09

Igår har jag inhandlat allt nödvändigt inför semestern och det är bara packning och tvättning som återstår!skönt!

De sista dagarna ska jag ägna åt att (jobba såklart) vara på gymet så mycket man kan! Ibland känner jag att jag slösar tid på instagram när jag bläddrar igenom olika fitness sidor men idag på t-banan noterade jag hur många som sitter och spelar spel! Så glad att jag inte slösar min tid på sånt skit! På instagram får jag tips, ideer och inspiration åtminstone! Jag har ju problem med ryggem till och från och kan inte träna ben så tungt som jag vill. Igår hittade jag en tjej som inte lyfter tungt, hon kör plyometrics bara och inga squats! Bra lärdom, man måste inte alltid lyfta tungt finns annan effektiv träning. Vill tillägga att hon såg ut som hon lyfte tungt! So I learnt something!

Go hard or go home!


Riga!

2013-07-11 @ 22:54:04
är i Riga med jobbet och har haft en intensiv dag! lycklig över att ha hunnit med träning både igår kväll och idag. Igår kväll trönade jag på rummet med mina gummiband. hur grym är inte jag??!! idag körde jag för hårt ovh glömde bort att jag har skadat mig eftersom jag tar smärt stillande lyckades jag


min skada...det var mycket dumt

på väg att käka middag såg vi typ världens längsta tjejer från typ Azerbadjans basketlag i dambasket? försökte ta en bild nör jag gick bakom dem för att se hur kort jag är o hur lpnga dem är.

det enda jag tönker när jag ser bilden ör hur jag ser ut som ett troll när jag tycker nåt är lustigt...seriously...ser jag ut sådär? eller vet ni, säg inget, I rather not know about


Världens bästa uppfinning - värktabletter

2013-07-10 @ 09:25:02
jag tror fan att det är så! värktabletter skulle jag nästan inte kunna leva utan! jag har varit övermodig och tränat squats i Smith maskinen med ca 30 kg på. Gjorde även benböj med ett ben och jag vet att jag inte utför den övningen rätt. trots det så gör jag det. som om jag glömt bort att jag haft ett stort diskbråck och en tunn disk numera. jag hade redan innan den här skadan ont i ryggen på nätterna. Troligtvis en kombination av mjuk säng och wn höftböjare som drar hela bäckenet framåt.

jag har inte kunnat ligga på rygg
eller mage i över en vecka och det innebär ju självklart störd sömn om man vaknar varje gång man rör sig. inatt har jag äntligen kunnat sova på rygg igen!!

Nylackade naglar!

2013-07-08 @ 23:23:26

Seså fint mina naglar glänser av lacket! Muahahaa! Synd att det inte är nagellack utan nagelsvamps-lack...Såhär ska jag hålla på i ca 6-9 månader för att bli av med skiten.

Orsaken är troligtvis det gelelack jag använt från Depend, det har blivit instängt och grogrund för svamp och med verktyget har jag spritt svampen till alla naglar.

Jag trodde jag skulle grina när jag klippte av naglarna. Mina naglar har jag alltid varit extremt stolt över och i perioder har det varit min hobby. Tur att jag har en annan hobby idag då! Jag måste erkänna att det är fan så mycket lättare att göra ALLT med korta naglar. Det enda som fortfarande känns obehagligt är att tvätta hårer. Gaaag obehaglig känsla att ha fingertopparna i botten istället för naglar!

Jag hae gjort illa ryggen igen...lyfte tungt på gymet och tror jag irriterat en disk. Har satt mig själv på en diklofenak kur eftersom det är avsvällande om jag har nån typ av svullnad eller inflammation i ryggen


Blir galen!

2013-07-05 @ 09:02:23

Kan inte sova på nätterna! Knappast pga värmen utan pga lufttfuktigheten! Det är 80 % idag! Fy faaan! Kan inte luften bara släppa ner skiten så vi får lite regn! Klarae inte av fler sömnlösa nätter. Det känns bokstavligen som att andas i en plastpåse. För varje andetag man tar söker man efter syre men det finns knappt något.

Igår fick jag klippa av mina naglar. Allihopa. Har inte haft korta naglar sen jag var 15 år. Känns jättekonstigt. För att inte prata om hur fult det är. Anledningen är svamp som jag med största sannolikhet fått av att använda gelenagellack. Man stänger in nageln i flera veckor och det kan vara en perfekt grogrund för svampen. Svamp är svår att få bort. Hoppas jag har tur! För som ni märker är jag för tillfället en liten turfågel....Inte. Inget...exakt inget går som på räls. Varenda liten dag och varenda liten grej är en kamp. Min sömnbrist är säkert orsaken till det mesta. Min i normala fall korta stubin är helt obefintlig. Har tjafsat med många den här veckan. I vanliga fall kanske man orkar vifta borr saker och sättain tålamodet. Inte den här veckan. Den här veckan har jag sagt ALLT jag tycker.

MEN sen tyckee jag att man har rätt att ställa krav i sina vänskapsrelationer oxå precis som i vilken relation som helst.

Nu ska jag till jobber och ta en koffeindryck.


FML!

2013-07-04 @ 18:13:20

Just nu känns det såhär iallafall! Fuck my life! Jag har satt mig själv på blåsträning eftersom jag vant min kropp vid att kissa exakt hela tiden! Jag får inte gå oftare än vart tredje timme och skriver upp klockslag varje gång jag kissar. På nätterna när jag vaknar(de få stunderna jag sover) psykar jag mig själv innan jag går och kissar.

Jag kan inte sova på nätterna dels för det är ljust ute men ljust nu är luftfuktigheten galet hög. Jag påverkas tyvärr av sånt, det känns som jag andas i en plastpåse hela tiden. Jag öppnar fönster, dörrar för att få in luft men gardinerna som är mörkläggningagardiner håller luften ute. Jag snittar på ca 5 timmars sömn per natt. Känns som jag dör en långsam död på något sätt.

Till råga på allt det här har jag nu fått svampinfektion i mina naglar-på händerna! Det är bara att klippa av och behandla en lång period. Detta har jag fått av gelelacken jag använt. Det går inte att bevisa men doktorn trodde det då man kapslar in nageln under väldigt lång tid.

Nu börjar jag även få migrän- träning inställd ikväll liksom!

Vem fan har lagt en förbannelse över mig?!? Vill bara dra på semester och få sova och bara vara!

Till råga på detta så visar


Kiss-Lisa

2013-07-01 @ 15:31:51
Japp, det var det jag skrev. Jag har idag faktiskt reflekterat över hur mycket jag faktiskt kissar och att jag vaknar och behöver kissa på nätterna. Ibland somnar jag till när jag går på toaletten mitt i natten också för jag är så trött. Inte så att jag sitter och sover men jag nickar till en sekund eller två.

Det har gått så långt att jag har börjat planera min vardag efter det här och om jag är ute på stan måste jag hela tiden "passa på" att kissa så fort jag kommer i närheten av en fräsch toalett.

Jag väljer alltid att sitta vid gången på flyg eftersom jag inte vill störa andra flera gånger om jag ska kissa. Såhär har jag levt så länge jag kan minnas och när jag var liten kallades jag kallades jag kisslisa. Jag har accepterat att jag är såhär och inte trott att det är något fel. Anledningen till att jag inte trott det är något fel är att jag faktiskt kissar - MYCKET. Exakt hela tiden.

Det här påverkar såklart livskvaliten och speciellt på sommaren när man hittar på saker utomhus. Det värsta är när man känner sig jobbig gentemot andra för att man kissar ofta, tex på resa då det blir så tydligt att man är på jakt efter toa konstant.

Det som fick mig att tänka till på om det faktiskt kan vara något fel är nog något jag kommit fram till i sömnen nån gång. Igår pratade nämligen jag och killen om ifall vi skulle ta nattbuss eller flyg i sommar. Jag tänkte då genast på om det finns toa på bussen och var tvungen att planera utifrån det.

Av någon anledning var det första jag googlade på imorse om överaktiv blåsa och jag har nu lärt mig en hel del. Jag har lärt mig att jag troligtvis har polyuri vilket innebär att man kissar för ofta och även mycket och det kan vara en felreglering i hormonerna som säger till kroppen att kissa. Man kan hamna här för att man under långa perioder "passar på" att kissa i förväg.

Fantastiskt! Det är precis det jag har gjort i hela mitt liv.

Det kan även vara så att jag har något problem med mina njurar. Eftersom jag aldrig någonsin i mitt liv tagit ett blodprov kan detta inte ha upptäckts tidigare. Jag har kontaktat vårdcentralen och bett om en utredning

Jag håller nu på att försöka träna upp min blåsa, försöker hålla mig så länge jag kan. Jag har satt en "egen gräns" på vart 3e timme och jag skriver upp när jag blir kissnödig och när jag verkligen går och kissar. På detta sätt ska man kunna träna upp blåsans tömningsmekanism ganska snabbt , det ska vara möjligt att nå bra resultat redan på en vecka.

Nu kör jag det här fullt ut! Jag får lida ett tag men jag orkar inte med en semester där jag ska springa runt och kissa hela tiden och gå runt och vara uttorkad för att jag inte vågar dricka.

En sak vet jag nu; det är INTE normalt och det är fan INTE kul...

RSS 2.0