ny blogg

2014-04-15 @ 07:40:59
www.afroditi80.wordpress.com

hejdå blogg.se!

2014-04-15 @ 07:40:19
min irritation över bloggens dåliga funktionalitet har gått ut över mitt bloggande & inte minst mitt humör. Jag blir förbannad när långa inlägg försvinner & bilder inte går att lägga upp.

min nya blogg; www.afroditi80.wordpress.com

välkomna till en blogg som funkar! :)

skitapp

2014-04-08 @ 14:34:44
hahahha den la upp 2 bilder av 5. Ni får ursäkta mina senaste uppdateringar dör man kan tro att jag ör konstant full. Det är inte mitt fel att appen strular & tydligen oxå webbsidan. Jag känner att det finns viktigare saker att fokusera på än bloggen men tills dess får ni stå ut med mina halvtaskiga uppdateringar.

uppdatering

2014-04-08 @ 14:32:21
 
Appem vägrar uppdatera bilder & jag orkar via vanliga Webbinloggningen så nu kommer bara bilder. För er som undrar så har jag fortfarande ont i foten.
 

tröstäter

2014-04-06 @ 21:40:36
jag har fortfarande ont i foten. det löser jag genom att gå till gymet, lyfta vikter & sen gå hem & äta kakor & glass. Smärtan är så obehaglig i foten, känns liksom som det är i senorna ellee skelettet & vågar inte röra på foten. Hade det varit nån annanstans hade man typ vågat massera. jag vet inte exakt vad jag gör men det bara hugger till ibland när jag spänner foten hastigt. När jag har foten i viloläge pulserar den. Börjar tröttna rejält.

Idag bestämde jag mig för att ta upp dieten igen, eller åtminstone börja ha mer koll igen & inte äta över min kaloriförbrukning. Lade mig & sov middag & vart så trött & godissugen att jag slängde i mig 6 stycken syltkakor. typ hallongrottor fast b-varianten från coop. Jag registrerade även dem. sen fixade jag middag, var så trött & hängde framför tvn. då åkte glassen fram. Typ här bestämde jag mig för att sluta registrera dagens kaloriintag. Imorrn börjar jag om & jag måste sluta tycka synd om mig själv för att jag har ont i foten.

lite bilder

2014-04-05 @ 15:11:10
Glömde tillägga att jag fortfarande lider av extrem smärta till och från i foten....kan inte fatta hur det kan göra så jävla ont alltså. Citodon & arcoax är mina bästa vänner just nu. Lider genom nätterna eftersom foten gör ont när jag sträcker ut den, vilket jag tydligen gör när jag sover. Läk nu för fan!
 

mitt träningsschema

2014-04-05 @ 15:06:18
Jag gjorde om mitt träningsschema för nån vecka sen men har fått vänta ut diverse träningsvärk etc för att kunna börja. Det e småsjukt men jag måste utgå från att köra ben på helgerna för då tränar jag på SATS i kista för de har bäst maskiner för ben samt att man inte behöver springa runt halva gymet för att crossfitenheten snott alla vikter. Tragiskt egentligen. Jag kör på vardagar på regeringsgatan för det är närmast efter jobbet. Nu när jag tänker efter har jag börjat hata det gymet. Alltid fullt, allting upptaget & i fredags hade crossfitpasset snott ALLA bänkar.WTF?! Betalar inte vi oxå för samma gymkort? Gå till en jävla crossfitbox om ni vill köra crossfit på en hög nivå eller köp in rätt redskap, sno inte resten av gymets redskap liksom! !?? Ska börja överväga att gå till Odenplan istället.irritationen växer för sats regeringsgatan. Dessutom hålls det på att byts gym mellan damer & herrar fram & tebax .

Nu har jag klagat färdigt & ska fortsätta berätt om mitt schema. Upplägget är 5 dar i veckan & tyckte det var bra för jag har aldrig fått till det med när jag får träningsvärk & sånt. Men jag känner att passen blir så korta att det inte känns som jag tränar istället eftersom jag delat upp kroppen. Passet har jag tagit ifrån en bok & det ska gynna maximal muskeltillväxt . Jag kommer nog ta bort en dag & slå ihop axlar & triceps & istället ta bort biceps helt. Känner inte att jag behöver växa varken biceps eller vader. Får se, ger det en vecka till men byter nog ut det mot ett intervallpass istället.

n

2014-04-04 @ 13:44:50
 

bloggskiten vill inte ladda upp bilder

2014-04-04 @ 13:37:52
som vanligt .... (nu testar jag)

hatar den här appen & bloggen. Verkligen skit alltså

żzzzzzzzzzzzz

2014-04-04 @ 13:36:44
Fredag idag. Jag är såååå trött. Vet inte vart jag ska ta väägeeeeen. Min fot gör fortfarande ont & jag vet inte om värktabletterna gör så jag blir däckad. Dagen har bestått av kaffe & redbullpåfyllning...gaaaaaah...vill bara att dagen ska ta slut. men först ska jag hälsa på gymet innan. Har övervägt att bara gå hem & lägga mig under täcket istället. Men det gjorde jag i tisdags när jag blev yr & illamående av trötthet. Nu vill jag bRa att foten ska läka så jag kan bli normal människa igen.


ont i foten :(

2014-04-03 @ 07:37:00
Jag trodde inte att musklerna i foten kunde orsaka så mycket problem! efter att ha gått en hel dag (morgon & kväll) i höga skor & tröttat ut musklerna i fredags så dansade jag även salsa i 3 timmar i lördags. Det tyckte min fot var för mycket &har därför beslutat att beröva mig på sömn de efterföljande dagarna. Jag sover några timmar sen vaknar jag av att foten pulserar & den gör ont hur jag än lägger den.

Min chef tyckte jag skulle ringa vår sjukförsäkring eftersom läkningen är sämre när man inte sover. Fick en snabb tid hos en ortoped som konstaterade överansträngning, vilket jag redan visste men mina vanliga tabletter hjälper inte. Nu har jag fått starkare skit utskrivet men det var knappt så jag kunde sova ändå. däremot blev jag dåsig & inte lika stressad av att jag vaknade femtioelva ggr. så jag kunde somna om. Bästa sömnen på hela veckan. nu måste jag ha på mig gympaskor. ..jag som har alla färger utom svart :(

RSS 2.0