it is working

Japp..jag vägde mig, det går sakta men är på väg neråt iallafall. I vanliga fall rekommenderar jag inte vågen som mätmetod men i detta fall räknar jag med att jag har byggt muskler redan & eftersom jag har ett kaloriunderskott underhåller jag bara musklerna, de växer inte & blir inte tyngre. Eftersom min beräknade viktnedgång är ca 0.5 kg/ 10 dagar skulle jag bli knäpp om jag mäter framsteg med måttband. 0.5 kg syns inte på måttbandet. Visst att man kan samla vatten, ha bajs i tarmarna, svullna muskler &jadajada men det är en indikation på åt vilket håll det går.

Nu när snön har kommit reflekterade jag över hur bekväm den här vintern varit. Jag har inte använt halsduk, vantar, mössa. Går hem svettig från gymet & duschar hemma utan att oroa mig för kylan. Bekvämligheten har spridit sig till andra områden oxå...jag orkar tex aldrig bära med mig en snygg väska. Det har visat sig att jag bara glömmer saker eftersom jag måste flytta övrr dem till träningsväska & vanlig väska fram & tillbaks. Ilandsproblem HELLOOOO. Det är däremot jobbigt när jag glömmer korter för att komma in på jobbet. Jag bär det mesta i jackfickorna numera;) Ibland uppstår liknande problem när jag byter jacka men jag har ett system för det.

Nu måste jag bara få dissa lite. Det blir en lista.

- Dagens schizo diss går till Miley Cyrus. Hennes musik är grym men jag klarar inte av den image hon skapat efter hennes twerk framträdande. Det irriterar mig att hon trycker sin rumpa neråt med de där fula plasttrosorna (did she go blind ?!!!!) Irriterar mig på att jag gillar hennes musik oxå. blir fel liksom.

- de 2 personer som jag stör mig mest på i fitness världens instagram har gjort en video tillsammans. OH GOD double puke!! Vet inte varför jag ens följer dem!??! De är klämkäcka &ler & skuttar runt & kvittrar som små fåglar när de tränar. JAA det är precis så det är när man tränar! Fjantjäklar!get real

- Snön & kylan! Fakk yoooooo säger jag bara

Varför störa sig på folk jag inte känner & inte kan påverka?!! Liksom. GOD! måste jobba med mig själv..Jag vet iallafall varför. Man stör sig på folk som på något sätt hotar en. Jag har kommit fram till att det jag stör mig mest på är folk som gör "fel". Dvs inte passar in i det mönster som tillhör min norm för vad som är normalt. Alla ovan ljuger. Miley ljuger & säger att hon kan twerka & hon gör sig till för att skapa wn ny image. Tränings tjejerna ljuger för det är ingen som ler,kvittrar & skuttar runt vid ALLA träningar. Det är HARD WORK!

Nu är dagrens paykologi session över & jag ska jobba med att acceptera alla människor för resten av dagen.


KAALLT

Kommentarer
Postat av: M

Hej! jag undrar hur det gick med håret sen? Kör
Du balsammetoden? BLIR galen på mitt eget hår! Har försökt nästan allt! Och balsammetoden funkade inte på mig, längderna kändes bara feta och inte rena efter duschen.

Svar: Hej! Jag gav tyvärr upp balsammetoden när jag var på semester i somras, det funkade inte att ta bort saltvatten med samt att jag fick en beläggning i håret som inte gick bort även om mjällen blev mycket mindre. Det viktiga är att använda ett sista schampo som tvättar bort ALLT och inte innehåller parabener, typ tvål funkar bra och ett balsam för hårbotten och ett annat för längderna. Jag använde Fructis citrus för hårbotten (min kille testade och har fortsatt tvätta håret med bara det) sen hade jag en fetare för längderna, Garnier avokado. Den funkade inte får hårbotten. Tänk på att skölja LÄNGE. Jag har också försökt ALLT. Till sist gav jag upp och besökte en specialist för håret. Det visade sig att jag hade mild psoriasis och att det kommer inifrån, från kosten och jag har fått kortisonlösning. Jag kan rekommendera att du kollar upp det om du har problem med hårbotten eller om du bara har fet hårbotten, tvätta med ett milt schampo och försök härda ut. Jag har gett upp nu så jag tvättar håret varannan dag. Håret vann fajten. orkar inte
AFRODITI

2014-01-13 @ 23:57:33

Kommentera:

Namn:
Remember me!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0