All issssss goooooood!!

2011-08-31 @ 08:41:16
Inatt har jag sovit som en prinsessa! Somnade strax innan 10 för att mina ögonlock bokstavligen var för tunga! Jag var så trött så att jag mådde illa, blev yr av alla språk som pratades på bussen & jag är ändå uppväxt in da hood liksom. Ibland får jag nästan en tvångstanke att jag har lust att ställa mig upp och bara skrika till alla att hålla käften för att jag inte ens kan höra vad jag tänker! Om jag reagerade på mina infall skulle jag ju göra så men jag undrar vad konsekvenserna blir. Blir man utpekad som galning? blir man inspärrad? Blir alla barn i Hjulsta rädda för mig (bra isåfall!)?!! Kastar de ut mig från bussen? Eller tänk om folk blir glada & tackar mig för att jag säger till? Får jag stående ovationer eller får jag en jäkla käftsmäll?? Ja, som sagt....jag vet inte....Men jag undrar

Hört på tunnelbanan....

2011-08-30 @ 08:58:38
Jag är fascinerad av folk som har tålamod med barn. Det är väl en av de största bristerna hos mig. Idag på tunnelbanan sitter en typ 11-årig flicka och säger: Pappa....pappa.....pappa...."på rådmansgatan är en gata dit män går för att få råd"....pappa...pappa...pappa.." på hötorget finns det hö".....pappa ....pappa...pappa....Och det är väl ungefär jag har lust att ba: Hållkäft unge!!! ...Men det säger han inte...han sitter snällt & både svarar & lyssnar vidare när hon berättar att hon frågat chans på Oscar & väntat hela sommaren. Ja....vissa blir begåvade med tålamod...andra med kort stubin...tur att vi är olika

Grundlurad??

2011-08-29 @ 18:02:28
Idag var en sån här dag som började med att jag var sugen på coca cola light. Eftersom jag hade mött samt skulle vänta på att apoteket skulle öppna valde jag att vänta till lunch med att inhandla min cola light. Som vilken jävel helst förstår så har jag nu suttit och byggt upp mina förväntningar. Jag köper lunchen, tar coca colan ur kylen & betalar. Tillbaks på kontoret öppnar jag colan imnan jag ens rör min lunch. ( jag kan erkänna ett svagt beroende) Jag sneglar ner för att sätta läpparna till burken, tycker att färgen är lite svag men tar en klunk. Och HELVETE, vad det smakar satan!! Tänkte att den här colan är det fel på!! Läser snabbt på burken....yummie cranberry!! WTF!! Har jag BETALAT för kolsyrad cranberry!?? Skulle ju inte ens välja den framför cola även om den var gratis!! Är inte det här varumärkesintrång på nåt sätt??!! Arg är jag iallafall!

SMS-inlägg

2011-08-29 @ 17:53:02

img_0631 (MMS)


Schizofreni i djurriket?

2011-08-26 @ 08:16:22
Min ena katt växlar från att vara tjurig, grinig & enstörig & vägrar närhet ( samtidigt som han blänger hårt med sin intensiva blick) till att springa runt mina fötter, ge ifrån sig ett ynkligt kattunge-pip om man inte kelar med honom. Han hoppar till och med upp i mitt knä när jag sitter på toan så att han får så mycket kelstund som möjligt. Jag misstänker schizofreni.

On the 10...

2011-08-25 @ 22:31:35
För många år sen hade J Lo en skiva som hette on the 6, vilket var tunnelbanenumret hon åkte varje dag till jobbet när hon kämpade med att bli en stjärna. Det är lite som jag...alltså jag sitter ju på 10 an från Hjulsta varje dag...nääe det är det inte...jag e inte J Lo... Jag e bara en väldigt trött tjej, på väg hem från en tjejkväll. Tänk om man hade motordrivna hjul på fötterna! Tänk! Men det har jag inte...jag har klackskor som gör ont...i normala fall har jag inte mycket fantasi men i trötthetens hetta lyckades jag fantisera fram motordrivna hjul på fötterna! Det kära folk kallas framsteg & utveckling!!

Smidigt...

2011-08-24 @ 11:15:13
Idag ska jag till naprapaten...vilket jag totalt glömt bort...Vad spelar det för roll då? Jo...jag har på mig en body, dvs en skjort-body som man knäpper i grenen och är en skjorta oxå. Jobbigt att man ska stå i trosor & bh när mina trosor redan täcker hela överkroppen? Jaja, jag får väl kavla ner eller nåt, tacksam är jag iallafall att jag inte satte på mig stringtrosor imorse...det hade känts lite naket..

Nu räcker det!!

2011-08-22 @ 10:16:00
Så jäkla trött på folk som inte kan bete sig! Det är värre i förorten, JA men generellt så slutar folk använda hjärnan i folkmassor! Alla är apatiska och gör som alla andra gör. Eller så är folk egoistiska och bryr sig bara om sig själva. Nu har jag fått nog! Från att varit mer eller mindre folkilsk har jag gått till att acceptera den mesta idioti som random people gör! Nu har jag fått nooooog!! OK jag behöver inte bli folkilsk för då drar man alla över en kam men den som gör något fel ska fan få höra det.

Kattliv....

2011-08-18 @ 08:50:31
Vissa skaffar barn och får ingen sömn....själv skaffar jag katter och får ingen sömn. Är inte helt möjd med den här ekvationen....inatt när mina katter inte fick plats i sängrn fick de för sig helt nya saker...nämligen att inte sova alls. Den ena klöste frenetiskt på soffan (vilket han såklart gör för att hålla mig vaken som hämnd för att han inte får plats i sängen) den andra hoppar upp framför mitt ansikte, inser att han inte får plats, hoppar ner med en stor DUNS. Detta upprepar sig några gånger. Den tredje vet jag inte vad han gör, betraktar de andras idioti kanske? När jag inser att cirkusen inte kommer att upphöra utan snarare eskalera lurar jag enkelt ut dem i hallen & stänger dörren. GOD NATT!! Detta kära vänner är skillnaden mellan katter & barn!

Vem läser min lila skräpblogg?

2011-08-17 @ 08:40:42
Varje gång jag tänker att jag ska sluta blogga för att ingen läser min blogg men även för att jag egentligen inte har så mycket att säga så ser jag att det visst är folk som läser bloggen!! Jag uppdaterar inte så ofta, är ingen festprisse, klagar gör jag, men bara ibland men ändå är det folk som läser.... Jag vill veta vilka ni är!! Är ni mina gamla arbetskollegor som saknar mig, är ni mina mammalediga vänner som inte fyller dagarna med tillräckligt med blöjbyten? Whoooo are youu?? För övrigt har jag börjat köra runt lite med min bil och börjar även se skyltarna längs vägkanten....ni som är vän med mig på fb vet vad jag pratar om...ni som inte är vän med mig på fb är bara här och stalkar och har inte min tillåtelse att läsa min blogg....för det är ju så internet fungerar....

Tänkte jag skulle återuppliva min blogg med en semesterbild...

2011-08-15 @ 00:41:36
Såhär glad var jag efter att jag hittat en grekisk flagga mitt i belgrad

Sommaren som försvann...

2011-08-11 @ 08:04:26
Känner mig alltid lika blåst på den svenska sommaren....Varför? Jo, för den finns inte...svensk sommar är en utopi, en filmatisering av en verklighet som inte finns. Maskrosängar, skärgårdsliv, sill och nubbe, utflykter i skärgården, visst låter det som svensk sommar? JA, but it's not! Min svenska sommar innefattar sena vakna kvällar med ghettohäng utanför fönstret så man inte kan sova, dubbelt så lång färdtid till jobbet eftersom SL varje år ska bygga nån bana som är klar om 15 år, frusna kvällar, otrevliga oväntade skurar där man får rycka åt sig första bästa paraply man hittar. För att inte tala om alla tidiga morgonar då jag vaknar innan väckarklockan för att det är ljust och jag tror jag försovit mig. Sen är det alltid den här stressen i Sverige eftersom fint väder är en sällsynthet, dvs stress, press och måsten att hitta på nåt så fort det är fint väder. Galet. Detta är min svenska sommar för det mesta. Det är därför jag åker utomlands. Ååååååh vad jag älskar alla varma länder. God mat, gott vin, sol, bad, strand, värme, kultur...lång lista av kuligheter. Jag hoppas att jag aldrig måste stanna i Sverige under semestern. Det är ju tydligt att det är mer bu än bä. Men nu är hösten på väg. Whatever. Har gett upp. Kom då.

RSS 2.0