Världens finaste sms.....

2011-02-24 @ 21:29:15
I världens finaste sms står det "tack för att du finns <3" och det har jag fått :) ville bara säga det!

tvättstugan - hyres & bostadsrätternas helvete på jorden!

2011-02-23 @ 21:11:56
alla som har bott i en hyres eller bostadsrätt och utnyttjat tvättstugan VET att det är det oskrivna helvetet!! Små äckliga helveten som finns utspridda över hela landet och alla bara accepterar. Kan inte komma ihåg antalet ggr jag tjafsat i tvättstugan, nån jäkel som alltid försöker sno ens tid, bokar fel eller bara skiter i att följa de simpla reglerna som finns! Men alltid alltid alltid är det en sak som är mer regel än undantag. Det är ALDRIG någon svensk som inte följer reglerna! Vi vet ju att det är djungelns lag som gäller i många länder, tyvärr i våra tvättstugor också! Fyyyyyyyyy, jag kan acceptera att djungelns lag gäller i andra länder men i Sverige ska man följa de regler som finns här! Ni som inte håller med mig struntar jag i, jag vet att jag har rätt....

Måndag morgon... & semmel-lunch!!

2011-02-21 @ 08:09:11
Nu är det måndag igen!! Finns väl inte många som gillar måndagar men om inte måndag fanns så skulle det ju i te vara lika sklnt med helg juuuu!! Dagen börjar med huvudvärk...h Jag går hemifrån utan mitt fodral till iphone-min telefon känns helt naken! När jag kommer till t-banan märker jag att jag glömt busskortet...GReat! Tillbaks o hämta! Tror ni då att jag kommer ihåg fodralet till min iphone? NEJ! Dagen fortsätter sen med semmel-lunch...vi har nämligen infört äckelluncher på jobbet som jag ska skriva mer om imorgon. Vi får se hur mycket energi jag har på eftermiddagen.... Sen vill jag bara tillägga hur mycket jag hatar zumba!! Om ni inte testat-gör det! Jag ska skapa en anti-oeganisation! Ni som växte upp på 80-talet minns nog Mora -träsk? Zumba ger den exakta samma känslan av idioti-följa-Jon! Alla apar efter och man känner sig som ett fån för rörelserna är gjorda för 5-åringar! Zumba förstörde min energi-balans igår... Gick från passet, arg och grinig! Never again!

på- och avsättningsknapp....

2011-02-17 @ 16:21:37
det är vad jag har!! mina kollegor är väldigt fascinerade över den funktion jag har tilldelats, dvs på -och avsättningsknappen!! HAHAHAHHAHAHAHAH....ja, så kan man ju kalla det! (mina kollegors ordval)

De som känner mig vet precis vad det här innebär, nämligen att jag stänger av allt som händer runtomkring mig när jag är fokuserad på någonting eller så kan jag sluta lyssna på folk mitt i en mening när de pratar med mig. Jag tappar väldigt lätt koncentrationen, man får inte prata för långsamt- för då stänger jag av!! SNABBT SKA DET GÅ!!!

Jag kommenterade alldeles nyss ett gemensamt mail som vi alla fått på jobbet när mina kollegor tittar på mig och säger att de har precis suttit och diskuterat det mailet i några minuter. "Har du lyssnar på musik eller?" Tror ni att jag hade lyssnat på musik?

NÄEEEE DÅ!! Jag hade suttit och svarat på ett mail!! Jorden anropar....HALLÅÅÅÅÅ!! Snart stänger jag av för dagen också!!

Mina kära kollegor har nog glömt att jag brukar säga till dem att de ska säga mitt namn om de vill att jag ska lyssna...man kan ju inte sitta och suga i sig allt som sägs runtomkring en hela dagarna juuuuuu

Har du godis?? och HUR är jag som en seriefigur??

2011-02-15 @ 22:20:33

Av någon anledning förutsätts det ofta att jag har godis...hmmm...måste kanske jobba lite på min image!!!

Nu ska jag dela med mig av en intressant mailkonversation från idag på jobbet....jag förstår fortfarande inte på vilket sätt jag är en seriefigur??


(Kollega) - Har du godis?
(Jag)     -Näee har jag inte, min våg har talat till mig både igår och imorse =)
(Kollega) -Fan.
(Jag)     - Tell me about it!
(Kollega) -Kanske måste ta ett äpple…
(Jag)     - Blääääääääääääääää !! finns väl dammsugare I kylen?
(Kollega) - Exaaaaaakt. Nä, sugarna är sluuuuuuuuuuut!
(Jag)     -Ahhahahhahah ooooj!! Jobbigt värre! Annars finns ju kladdkakan ett
            stenkast härifrån….
(Kollega) - Mjä, för jobbigt. Du går, jag betalar?
(Jag)     - VERY funny!
(Kollega) - Det var inte min avsikt – jag var ganska så allvarlig…
(Jag)     - höhöhööööööö
(Kollega) - Ibland är du som en seriefigur!


I normala fall hade ju följdfrågan varit: "are you high on crack"? men nu vet jag ju att så inte är fallet så kan inte någon förklara för mig exakt hur jag är som en seriefigur?? För det måste ju ha framgått i mailkonversationen??

 

 


Min lunch...eller vårdike?

2011-02-14 @ 12:23:23
Detta är min lunch...mina kollegor har precis påpekat att det ser ut som ett vårdike...och i väntan på att jag ska få bröd till min lunch tror mina kära kollegor att jag har tänkt att sleva i mig smöret med en sked!! Det skulle inte förvåna dem heller fick jag veta.... Tack tack kära kollegor för att ni tror det värsta om mig!

SMS-inlägg

2011-02-14 @ 12:17:12

img_1142 (MMS)


DIE FACEBOOK DIE!!

2011-02-12 @ 14:20:22
När jag var på gymet idag var det en kille som hade en t-shirt på sig med budskapet "die facebook die"...jag var tvungen att kolla 2 ggr för att försäkra mig om vad det stod. Det kunde ju lika gärna ha stått något på tyska...die...osv... anyways....If you want to make a statement...DUDE....you might start off with wearing shoes at the gym!! What´s up with thaaaat?? Kan någon förklara varför folk går i flip flop eller i strumplästen på gymet?? Är det befriande eller? Jag fattar inte!!!?? Äckligt är det iallafall och det är ALLTID....ALLTID (det här kommer jag säkert får skit för) araber som går med flip-flops!! Har jag rätt eller har jag rätt???

Jag har lätt att anpassa mig!!

2011-02-11 @ 13:43:14
Jag vill bara informera mina vänner och kollegor att jag faktiskt har lätt att anpassa mig - Om det är nödvändigt!! Det är långtifrån alla gånger det är nödvändigt att anpassa sig och det är ju klart att jag försöker få min vilja igenom om jag kan det! Ni kan jämföra mig med ett litet barn som testar gränserna. Jag försöker få som jag vill men får jag inte det så klagar jag lite...går vidare...och anpassar mig!! Detta klargörande kommer efter min förra kollega Pierres uttalande idag. Jag påpekade att jag har faktiskt lätt att anpassa mig- för det har jag! Hans svar var att: "Ja Nina, du har lätt att anpassa dig....så länge alla gör som du vill".... HAHAHHAHAHAHAHAHHAAAAAAA.......SKA JAG SKRATTA ELLER GRÅTA???

Jag vill fan bara sova!! Ska det vara så svårt??

2011-02-10 @ 08:04:09
Varje jävla natt är det nånting!! Jag har äntligen stängt av alla push-notifications på min telefon! Det betyder att även om nån skriver till mig på fb mitt i natten kommer jag att sussa vidare i drömmarnas land. Ååååh underbara utopi!! Det här är inte så livet fungerar juuu!! Vad gör jag istället då?? Jo inatt satt min ena katt o hostade så jag inte kunde sova. Jag försökte lura ut dem till hallen för att stänga ut dem, de gick inte på det så jag la mig o sov igen. Han slutade hosta.....zzzzzzzz igen. Men VAFFAN!! Vaknar av att nån puttar på mig?? NÄÄÄ det är 2 av katterna som brottas PÅ mig!!! Jag tar den närmaste katten under armen och börjar jaga den andra för att fånga honom!! Han tittar förskräckt på mig o börjar springa ifrån mig ...runt..runt och runt bordet!! VAFFAN!! Det är inte kurragömma!! Vill ju bara fånga dig aå jag kan stänga ut dig i hallen!! KOMSI KOMSI!!! NUUUU!!! Det slutar med att han kommer när jag slutar jaga honom...well surprise!! Frågan är, vem ska ha sömnpiller?? Jag eller katterna!!??? För övrigt ska jag fan skjuta grannens hund (ar?) som ylar och skäller på morgonen! Jag har insett det, jag bor på ett zoo!! Jag måste fam vara en jäkla apa utan att jag vet om det!!! Cirkuuuuuss!!!

I´m in löööööööööv..!!!!!

2011-02-07 @ 20:36:06
ja...ja JAAAAAAA....vad underbart roligt tänker ni nu!! Nina - som har blivit 15 år igen-som aldrig kommer att skaffa barn-och bara tycker att livet är en fest- Nina har äntligen vuxit upp & träffat någon!!! Det är vad ni tänker!! Well, guess again!!! Newsflash, people!!! I fall in love with stuff!! Ni som känner mig visste ju redan det här men jag antar att inte alla läser mig som en öppen bok? Eller?! Jag är kär i en parfym!! Ååååååh vad jag blir trött på mig själv!! Jag går runt och sniffar på min arm ungefär vart 3e minut och varje gång konstaterar jag att "MÅSTE HA"!! Det värsta är att jag inte kan sluta lukta på min arm om och om igen, det är nästan som att jag tror att nästa gång, ja, nästa gång ska jag tycka att parfymen luktar äckligt och inte vill ha den längre! WHO AM I KIDDING??? För att få slut på den här lukthysterin måste jag genast springa ut på lunchen och köpa parfymjäveln, bara för att få ett slut på det här!! Orkar inte gå och lukta på min arm och tänka måste ha måste ha hela tiden. När jag köper den får jag liksom ett slut på den här löjliga parfym-förälskelsen! Ska bli sköööönt!!

skillnaden mellan ungar & katter...

2011-02-03 @ 08:27:40
är att ungar vill ha uppmärksamhet & grinar på nätterna så att man inte kan sova medans katter; de behöver ingen uppmärksamhet för att göra så att man inte kan sova. De leker själva!! Att de springer över dig, hoppar på dig eller kräks på sängen när du sover rör dem inte i ryggen. 4.14!! så mycket var klockan när jag insåg att jag inte kunde sova av någon anledning. Under sängen har jag en låda med kläder som en utav mina katter krypit in i och jag trodde han fastnat. Det visade sig dock att han krypit in där, lagt sig bekvämt och utanför står de andra katterna och slår med tassarna på honom när han leker kurragömma!! Är det här på riktigt? Varför sover dem inte? Kanske måste köpa lite kattleksaker till dem och aktivera dem lite? I vilket fall som helst så slutar de ju inte för att man skriker så jag körde ut dem i hallen och stängde dörren sen fick jag gå och hyvla några ostskivor och käka innan jag la mig och sov igen. När man väcker mig mitt i natten så märker jag att jag är hungrig och måste äta något!!

vad föreställer bilden nedan?

2011-02-01 @ 20:14:05
ja det är väl kanske inte så svårt att se? Det är ju en hårsnodd såklart! Titta närmare....nu ser ni kanske att den är äcklig, söndertuggad och slemmig också! Den första naturliga tanken skulle väl vara att jag har hund...Men det har jag ju inte. Jag har katter!! Ibland blir jag fullkomligt galen!! Min ena katt tuggar och dissikerar mina hårsnoddar till dödagar! Så fort jag råkar lämna någon inom syn och räckhåll för honom så ser de ut såhär eller VÄRRE! Ibland tuggar han i sig dem och spyr upp dem, halvt söndertuggade, övertäckta med kattspya! Han plockar dem från dörrhandtag, handukskrokar, u name it. Vart jag än hänger dem så är han alltid hack i häl mina innovativa lösningar! Det enda som funkar är att lägga dem i en låda.... Det jag egentligen skulle skriva om var hur mycket jag hatar lättmjölk och det skiljer enbart 5 kcal mellan lättmjölk och mellanmjölk men smaken är som ljusår emellan dem! Det var det jag skulle skriva om men jag fick sån inspiration och irritation när jag såg Ozo sitta och tugga i sig min gummisnodd så jag tänkte bjuda på den här vackra bilden istället =)

SMS-inlägg

2011-02-01 @ 19:25:08

img_7842 (MMS)


RSS 2.0