80 % av dagen bortsoven....

2011-03-30 @ 00:23:30
Nu är det bara 2 dar kvar av min semester, nu kan jag sakta men säkert börja återgå till mina gamla rutiner...jag börjar med att återuppliva min blogg...om jag inte redan tappat alla mina trogna anhängare.. Istället för att skriva om hur underbar semestern varit, vilket den faktiskt var, men sånt skiter ju alla i att läsa om så aka jag berätta om min dag. Idag har jag sovit bort ca 80 % av dagen. Har sovit på hotellrummet, i solstolen, var på väg att somna på stranden men vi gick därifrån pga kylan. Sen sov jag lite till på rummet. Nu kanske ni tror att hag festat mig utmattad men nej, jag är förkyld eller nåt. Vi alla 3 tjejer har varit helt utmattade idag! Har dock hittat hostmedicin här med 10 % alkohol! Det ni, tänk om det var i Sverige! Det hade fått säljas via systembolaget!! Hahaaa

sömn tack!!

2011-03-17 @ 09:35:11
Återigen vill jag beställa sömn! Den här gången är det INTE mina katter som spökar och bråkar och inte låter mig sova. Det är min egen tidsklocka!!

KL 06.08 vaknar jag varje dag- ofrivilligt- av mig själv. Jag VILL VILL VILL sova längre!!

Förutom ovanstående i-landsproblem har jag också drabbats av resfeber. Jag är inte flygrädd men har aldrig flugit så långt helt ensam. Går runt och vill kräkas och med en jobbig känsla i magen. Min förhoppning är att jag ska få sova på planet men jag känner ju mig själv....

Jag somnar som en stock vid start och landning...ni vet...ungefär då när alla andra sitter och är jätterädda för att krascha eftersom det är då flest olyckor händer. Jag tror att det är kabintrycket eller det sövande ljudet från motorn som gör det men jag kan inte hålla ögonen öppna!Jag är så trött vid start och landning att jag inte ens orkar tänka tanken att det är nu de flesta kraschlandningar sker. Väl uppe på marschhöjd, då är jag pigg som en lärka. Det ger mig en total sovtid på ca 2 timmar på en resa med mellanlandning och total restid ca 15 timmar. Lovely!! Så om någon har sömntabletter så är det bara att langa hit! TACK! Eller andra tips tages också tacksamt emot...

Med anledning av jet-lagen lär jag ju inte få sova så mycket heller på min semester men jag kan ge mig fan på att jag kommer att vara jättepigg varje dag samma tid som motsvarar kl 6.08 i Sverige!

kommunikation....

2011-03-16 @ 08:55:18

Något som jag är väldigt fascinerad över är kommunikation, hur människor kommunicerar med varandra och att man alltid sätter sig själv som utgångspunkt i all kommunikation. Det gör väl de flesta. Det som blir lite roligt är när någon skriver något hämtat ur sin verklighet och ska förmedla det till någon annan som inte har samma verklighet. Svårt att förstå vad jag menar??

Nedan är ett exempel på en massa ord som jag fått i ett och samma mail:

* TUR-konto
* SW Firewall
* HW-alternativ
* TP-kablar

TP-kablar??? TP är för mig en förkortning för spelet Trivial Pursuit men nånting skvallrar om att det inte är det som det syftar på.


Nya saker man får lära sig..!

2011-03-14 @ 10:49:28

Igår fick jag lära mig något helt nytt av min pappa, nämligen att alla greker är halvgudar. DET är ganska spännande tycker jag! Den grekiska religionen (grekisk mytologi) är den enda religionen där gudarna kom ner på jorden och beblandade sig med människor. Eller rättare sagt...förökade sig med människor.

Nu vet ni att mitt namn därmed inte är hämtat ur luften...det är för att jag är en halvgud som jag heter Afroditi.

Dagens bästa kommentarer...

2011-03-11 @ 10:45:35

Mina kollegor överöser mig med roliga kommentarer DAGLIGEN. Jag har därför tänkt att samla dem under dagen och fylla på. Vet inte om de är lika roliga när man tar dem ur sitt sammanhang, skitsamma, jag kommer ihåg det i framtiden iallafall =)


"Du kan väl inte skicka in den, ditt PUCKU!" (det roliga här är uttalet av ordet pucko samt att en väldigt lugn person utbrister detta)

"Jag hittade pennan! Den var i håret!"  (HAHA)

"Ska man ha en sån där klänning på sig måste man kunna bära upp den också" (min elaka kollega som tro han är rolig)

"ska du käka shake till lunch idag eller?" (efter att jag tryckt i mig en massa m & ms till mellanmål)

"sparkar han?" - nä det sticker ut! (gravida Helens svar till mig när jag frågar om det sparkar i hennes mage) LÄSKIGT!

"Nina, du är ett svin" (blev jag kallad efter att ha sagt till mina kollegor att de är dryga)

"Jag ser att du har ätit en semla eller två" (min elaka kollega igen)


Hur i helsike ska det här sluta?

2011-03-11 @ 10:39:34

fredagens mellanmål....m & m- kulor i ett fat i lunchrummet. Vem är det som sprungit dit redan 5 ggr de senaste 10 minuterna ? JAG såklart och ingen annan! Bara jag, alltid!! Dålig karaktär man har! (i ärlighetens namn är det de senaste 5 minuterna).

Det får bli en shake till lunch!1

SMS-inlägg

2011-03-11 @ 10:37:42

img_3184 (MMS)


inte det jag väntat på!!

2011-03-10 @ 09:09:39
Nu har jag gått och väntat på ett viktigt paket med viktiga handlingar i ca 2 veckors tid så igår, ÄNTLIGEN, fick jag hem en REK-avi hem. ÄNTLIGEN!! Förväntansfull som ett litet barn går jag för att hämta ut mitt paket och notera att jag måste åka en station med tunnelbanan till postens utlämningsställe.

När jag väl får paketet ser det ut som....ja...vetefan...bulligt, mjukt och misshandlat såg det ut att vara. INTE som det jag väntar på med andra ord. Jag får paketet och känner att det är MJUKT. MEN VAD I HELVETE ÄR DET MJUKT FÖR??

Jag öppnar paketet försiktigt i kanten och hoppas fortfarande (vet inte hur polletten inte kan ha trillat ner ännu), hoppas hoppas att det kan vara det här paketet som jag går och väntar på. När jag öppnar paketet ser jag vad det är.....

Det är en kattröja som jag har beställt. Besvikelsen är stor..... PUNKT. Jag vet att det enda ni tänker på nu är om det är en tröja med en katt på eller vad i helsike en kattröja är. Så för att stilla allas nyfikenhet kan jag berätta att det är en tröja TILL min katt. Så nu vet ni.

På tunnelbanan händer det mesta!!!

2011-03-09 @ 07:55:28
Jag har insett att det är på tunnelbanan många av dagens roligaste händelser sker! Det är äckligt, trångt och allt det där men hur mycket kul får man inte också uppleva?

 Igår var det en jätteäcklig man som kan ha varit lite smått efterbliven som satt o skrek i telefonen. Skrek o skrek, han pratade högt o det lät som han grät. Jag tittade på honom och mådde illa, han var äcklig också. 2 män brevid tittade på honom med avsky o lyssnade på hans konversation. Jag försökte att inte lyssna men han pratade igenom min musik i hörlurarna. De 2 männen plockar då fram pannkakor o smör och börjar käka.Hahaaaaa!!! Jag brukar inte anse att jag är normal men vaffan...& vem äter pannkakor med smör? Bara en sån sak!!!

Idag sitter världens gulligaste tjej, i 8 års åldern framför mig. Hon har en pusselbit i handen, lyfter den till örat och börjar prata i telefon. " ja, jag tror jag ser dig" säger hon & tittar ut mot perrongen. Hon är så söt, kan inte låta bli att le. Hon fortsätter prata tills hennes mamma som sitter en bit ifrån börjar undra vad hon håller på med...då skäms flickan o slutar prata. Neeeeej, söta flicka, sluta inte, jag vill höra din påhittade konversation! Det är redan försent, hon lägger ner sin " telefon" i jackan. Hon har rosa mössa, rosa jacka och rosa skor....fattar ni hur gullig hon är?? Hahaaaa...så kommer mitt framtida barn att se ut, vare sig det är en pojke eller flicka!! Hahahaaaa

lägga mig tidigt ikväll tänkte jag...

2011-03-07 @ 22:31:12

Precis nu, alldeles nyss, omkring 22-tiden tänkte jag att jag skulle lägga mig tidigt. SKÖNT! Jag sover dåligt om nätterna och får för mig att jag ska försova mig hela tiden. (Tack Iphone för att du har förstört min sömn för all framtid för att du en gång inte ringde och jag försov mig)

Mitt nya riktmärke har blivit att är det mörkt ute kan jag fortsätta sova. Men samtidigt går inte världen under om jag försover mig en stund...så jag fattar inte vad mitt omedvetna håller på med när jag sover.

Men precis nu NU NU NU när jag tänkte den här tanken börjar mina katter att springar runt, flyga och hoppa på sängen, busa med varann och bita i varandras tassar. SUCK!! VARFÖR NU??

Jag försöker lugna ner Alaska som far runt som ett skott. Om de inte kommer igång ordentligt kan man faktiskt få tyst på dem. Alaska springer fram till mig och stirrar mig rakt i ögonen. Hans normalt gula ögon med smala svarta streck i är helt kolsvarta av upphetsning. Han är så glad och lekfull att inte ens gnutta av hans gula ögon syns, de är nästan helt kolsvarta.

OKEJ! Jag är väl vaken lite till då.....


menar du att du var ute och klubbade när jag var 1 år?

2011-03-05 @ 18:16:32
igår satt jag och väntade på tunnelbanan helt själv när 2 unga killar kommer fram och frågar varför jag sitter själv. ÖÖÖÖÖÖhhh,för att jag inte är 15 och hänger med gäng kanske?
 De frågar vart jag bor och undrar varför de inte känner till mig eller har sett mig i området. Jag börjar förstå att de måste tro att jag är i deras ålder...de fortsätter att snacka massa skit tills jag säger att ...joo men jag är säkert dubbelt så gammal som er så det är inte så konstigt att ni inte känner till mig. Då skrattar dem.
Jag är max 22.
 Sen är jag max 25.
Ok då, max 26.
 Jag berättar att jag är 30 och då säger den ena killen "trevligt att träffas", skakar hand med mig och är på väg. SKÖNT!
Tills den andra kommer på att jag bara fintar för att bli av med dem. MEN SNÄLLA POJKAR! Även om jag fintade så ville jag ju bli av med er, är inte det tillräckligt? hahahhahaha

 Det slutar med att jag visar leg för att de ska tro på mig och ge sig iväg. Deras matematik är ju inte så jäkla bra, man är tydligen född 1970 om man är 30 år.Jo, tjena.

När de såg att jag var född 80 brast de ut i skratt...sen var det tydligen ett falskleg. Det slutade med att den ena killen frågade...menar du att du var ute och klubbade när jag var 1 år? Ja det menar jag....även om matematiken inte var på plats så var det snabbast att avsluta där. De var 18 år och kunde inte räkna...

På natten sker omvandlingen....

2011-03-03 @ 07:58:29
Det är på natten när alla ligger och sover som jag intar en ny skepnad. På natten är jag inte bara Nina.....jag är även mina katters studsmatta.... Förutom att jag redan sover lätt och kan vakna om man släpper en knappnål i golvet får jag även stå ut med mina katters rastlöshet på nätterna. Det puttas, brottas, hoppas på mig, runtom mig. De hoppar över huvudet, springer över kudden, sätter sig brevid mig o tvättar sina anus ( katter gör det) och där ligger jag STILLA och hoppas hoppas hoppas att de ska tröttna om jag ligger jättejättestilla. Hoppas att de tröttnar..... för jag vet ju att deras mål är att väcka mig. Jag har dock börjat tänka om...de kanske verklugen bara vill LEKA? Jag har testat flera metoder...den första var att agera ut min ilska & skrika & jaga dem. Det slutade med att alla sprang vettskrämda åt olika håll o gömde sig eller att de trodde att jag lekte kurragömma. Kvar står jag, mitt på golvet, arg, trött, frustrerad...redo att gråta. Hjälper det? NEJ! Katter bryr sig inte om tårar. Min nya metod funkar ganska bra. De är ganska lättlurade, till min förvåning. Jag reser mig upp ur sängen och säger med glad o lekfull röst " kom..kom" och så springer jag mot hallen. Och de följer efter!! Väl ute i hallen stänger jag dörren efter dem. Så lätt!! MUAHAHAHAHAHA!!! Undrar bara när de börjar syna mitt spel...snart har de ju lärt sig vad som kommer hända om de följer efter mig till hallen.... Än så länge funkar det!!!

mitt hat mot lättmjölk....

2011-03-01 @ 09:04:35
Idag ville jag uttrycka och få utlopp för mitt hat mot lättmjölk....Jag förstår att det är många som inte håller med mig men då ska ni fan få ta och övertyga mig! Vad är grejen!! Är det inte bättre att köpa en röd mjölk, späda ut med en liter vatten istället? Är inte det EXAKT SAMMA sak??

Mitt hat beror på att vi inte är många på jobbet som köper mjölk till kaffet och ALLTID är det bara lättmjölk som finns kvar. SÅKLART!! FÖR ATT INGEN JÄKEL VILL DRICKA DET!! MEN VEM ÄR DET SOM KÖPER DET DÅÅÅÅÅ???

Det kan ju inte vara för smakens skull man väljer lättmjölk så jag har i mitt huvud dividerat och kommit fram till att det måste bero på kalorimängden. Nu ska ni få höra....Det skiljer 5 kalorier per dl mjölk mellan lättmjölk och mellanmjölk. 5 kalorier förbrukar man i ett andetag...typ. Om man dricker 1 liter mjölk om dagen är det försvarbart att köpa lättmjölk men om man bara har mjölk i kaffet är det INTE ok. LÄGG NER HYSTERIN NU!!

RSS 2.0