Hatar min lugg...

2012-03-31 @ 19:16:49


Vattenpipa i Dubai är ett måste....

2012-03-31 @ 19:13:20

Förra gången rökte jag så mycket vattenpipa att jag fick ont i halsen


Semesterbilder?!

2012-03-31 @ 19:11:53

Jag kom precis på att jag inte lagt upp en enda bild ifrån min resa i Dubai. Kan bero på att vi inte fick så mycket sol som vin hade önskat...

Här kommer några stycken iallafall..


Trött, grinig, tjurig

2012-03-29 @ 23:20:22

Så blir jag när jag inte får egentid. Två hela dar med jobbet och jag vill dra mig undan i ett hörn nu.

Utmattad, tjurig o grinig på allt. Det känns som jag ALDRIG har någon egentid. Så är det ju såklart inte. Men jag är som barnen. Jag känner saker väldigt starkt, intensivt och koncentrerat. Sen glömmer jag det igen.

Hade velat ta sovmorgon imorrn eftersom jag kommer hem vid midnatt men det kan jag inte. Irriterande. Jag vill ju inte sova än


2012 km?

2012-03-29 @ 13:42:09

Ingen har rättat mig...jag har såklart intr sprungit 2012 km....meter såklart


.

2012-03-29 @ 11:29:55


Morgonspring

2012-03-29 @ 11:29:35

På kursgård i London med jobbet, som vanligt var jag troligtvis en av de första att lägga mig..Delvis för att jag är förkyld men mest för att jag är alldeles för medveten om tiden för att glömma bort att vi har en full dag imorgon. Inte ens med alkohol kan jag det, jag vet precis hur jobbig morgondagen blir om jag inte får sova. Vi ska inte tala om vilken satmara jag blir utan sömn.

Vi börjar morgonen med att springa 2012 km för unicef. Eftersom jag e förkyld tänkte jag gå i snabb takt men det var så kallt på morgonen sä jag fick springs upp värmen iallafall. Jag mår otroligt bra dock med tanke på att jac hade feber i förrgår.

Min måttstock brukar alltid vara färgen på snoret. Grönt snor =träna inte. Grnomskinligt= go! Men ta det lugnt.

Tyvärrr är jag fortfarande på No Go men en sak jag inte fattar är hur jag lyckas snyta ut svart smink??!!


Jag behöver en bil som matchar mitt temperament...

2012-03-27 @ 17:20:29

Idag när jag var arg visste jag precis vad jag skulle skriva. Nåra timmar senare & ilskan lagt sig är det mycket svårare...dock brukar jag snabbt hitta tillbaks till ilskan...

Idag var jag på bilprovningen för första gången, det var kul förutom att jag var sjuk och hade feber. Min lilla bil klarade sig galant och på väg till bilprovningen var det till och med en bilförsäljare som försökte övertala mig att sälja bilen till honom. No no I dont think so, min lilla Twingo är min :)

Jag är glad för att min lilla fina bil är så bra och ska köra in i en rondell och jag ser att en lastbil dundrar på i full fart på väg in i rondellen. Han är på väg in i rondellen och har precis samma avstånd som jag till att gå in i rondellen. Regeln jag lärde mig i bilskolan var att man lämnar företräde till dem som är I rondellen, och en rondell är till för att sakta farten, inte tvärtom. Yrkesförare är såna jäkla as! Han tyckte tydligen att störst går först men jag tyckte att han skulle följa reglerna och jag hade lika mycket rätt som han! Så jag körde oxå in i rondellen

Han dundrade in i rondellen och körde precis bakom mig. Eftersom han vägrade att sakta farten (IDIOT) svängde han upp vid sidan av mig och tutade. Vi pekade snabbt långfinger åt varandra och jag kom på mig själv att sitta och svära och försöka peka finger åt honom så han såg det via sidospeglarna. Det var då jag insåg, jag behöver en större bil för att matcha mitt temperament.

Jävla äckliga, flintskallegubbe! Det är alltid gubbar som ska tjafsa med mig när de kör bil! Jag har kommit fram till att det måste vara att de varit så piskade av sina fruar i hela sitt liv att det är först när de når en viss ålder de vågar ta ut sina aggressioner och då passar de på att göra det på yngre tjejer istället. Fega jäkla svenska män! Det måste ju bara vara så!!? Hur ofta ser man en man i 30-40 års åldern stå och bråka? Aldrig, de har inte blivit förbittrade och piskade tillräckligt länge av sina fruar. För så upplever jag svenska män ofta, rädda för konflikter, tiger istället.

Varför jag bråkar? Inte för att jag är bitter, för att jag har temperament, är född med det, tough shit.

Jag vet att jag generaliserar, shut up, det är min blogg. Starta en egen om du vill gnälla på mig.

En gång när jag var ung sa min pappa till mig att jag måste välja antingen en svensk eller en grekisk man, annars blir det kulturkrock. Pappa får aldrig som han vill när det gäller mig. Man måste få göra sina egna misstag. Trust me det har jag gjort.

Pappa, här kommer mitt svar till dig. Visserligen något årtionde senare men bättre sent än aldrig. Svenska män är fjollor, I would woop their ass everyday. Grekiska män är djur och enligt pappa själv så spelar de bara på hästar.

Är det här vad man kallar den röda tråden? Eller är det helt enkelt att totalt tappa den röda tråden?


This is where I am gonna be...

2012-03-17 @ 10:20:13

Imorrn bär det av...till soligare och varmare breddgrader. Äntligen kan jag lämna det här pruttvädret!! För ett tag iallafall:)

Lite oroad över det här molnet på torsdag :P


Tricks from the 90s'

2012-03-14 @ 06:35:43

Alltså, hur kan sånt här fortfarande får säljas?? Vi minns väl alla de skräpprodukterna som Tv-shop på 90-talet. Ibland ser kag fortfarande sånt skräp säljas. Då blir jag arg, jag vill ta aktion, dra igång en rörelse och få bort dem från marknaden.

Kolla här tex, det här bältet bränner magfett. Jo...tjena. Är det något vi har lärt oss tidigt i livet är det att det inte finns några genvägar. Men när det gäller träning vill vi gärna tro det.

Where is the logic???


Iphone-mus

2012-03-13 @ 21:48:34

De jobbar på att fånga musen i iphone...japp det finns katt-appar också


Things thar makes me go hmmmmm

2012-03-13 @ 08:39:29

Ibland undrar jag över vissa saker. Oftast var det såna saker som man brukade fundera på som barn eller tonåring när man började förstå saker och sätta saker i sitt sammanhang.

Sometimes those moments strike me again.

Igår när jag åkte rulltrappa tittade jag på rulltrappan och satte min fot mot kanten, ni vet mot den här borsten som följer rulltrappan på båda sidorna hels vägen. Men när jag tittade på den så började jag undra vad den fyller för funktion.

Den bästa funktionen jag tycker man kan utnyttja den till är skoputs men chansen är nog minimal att det är det initiala syftet. Det andra är att den används som kant pga att människor är så dumma att de inte fattar att man inte kan stå så nära. Detta alternativ är troligare.

Någon som vet?


Jäkla skitapp!

2012-03-10 @ 23:30:40

Jag skulle egentligen ladda upp och skriva nåt helt annat men den här jäkla skitappen funkar inte i 9/10 fall!!

Bajs bajs bajsapp!!

Nu är jag irriterad så nu blir det ingenting istället!!

Blogg.se -tekniker; ta och fixa skiten eller ta bort appen'


Kärlek...

2012-03-06 @ 08:46:55

Har ni tänkt på en sak, varför är vissas kärlek finare än andras? Eller är det jag som är helt pucko och har några omedvetet invanda fördomar?

Kom nyss på mig själv att titta på ett par som stod och pussades hela tiden. Min första reaktion var; brrrr vad äckliga dem är och sen tyckte jag dessutom att de var för gamla för att hålla på så!? Men när jag sen reflekterar över det så inser jag att , vad är åldern för kärlek och förälskelse? Finns det nån gräns? Såklart det inte gör!

Trots alla mina fullt logiska argument tycker jag fortfarande att de var äckliga och jag ryser när jag tänker på dem. Eller egentligen ryser jag när jag tänker på att hon måste kyssa honom, den där skäggiga och långa stora typen som ser ut som en MC-snubbe. Fyyyyyyyy

Fyyyyyyyyyyyy

Fyyyyyy vad jag är taskig! Jag borde stå i ett hörn och skämmas!


Människor...

2012-03-05 @ 08:41:58

Jag vet att jag är folkilsk ibland men jag blir slagen med häpnad så ofta över hur folk beter sig, eller inte beter sig rättare sagt. En sak som jag står fast vid är att människor i flock eller folkmassor slutar att använda hjärnan. Det är som att den slår av. Jag har inte kommit fram till riktigt varför men jag tror det är genetiskt för att vi är flockdjur. Vi behöver en ledare som visar oss vägen, utan ledaren blir vi helt handfallna och för dumma saker. Oftast gör man det som "alla andra" gör.

Hur många har tex inte varit med om att människor i en kö flockas kring en kassa medans ingen vågar gå fram till den tomma kassan? Händer ofta

Idag var det tunnelbanan (såklart). Folk bokstavligen vägrar att flytta sig för att lämna plats till avsigande. Den enkla matematiken att det blir mer plats över sen om man släpper av folk verkar för svår att förstå.

Trött blir jag....när försvinner den allmänna dumheten? Kommer den nånsin försvinna??


RSS 2.0