min helg i bilder

2013-09-30 @ 09:09:37
födelsedagen slutade men vin och pizza hemma, jag hade verkligen inte lust att göra någonting. jag har varit helt slutkörd hela helgen. Sååå tröttt!! nästa helg har jag tjejmiddag och helgen efter det tänker jag inte träffa NÅGON! Ledsen vänner har massa plugg att ta igen på min kurs och kan inte fika bort min tid hela tiden

eftersom jag inte hinner skriva nu ladddar jag bara upp helgens bilder
happy birthday to ME

2013-09-27 @ 11:22:09
jag kämpar på med bloggen & tidsbristen. Tränar typ alltid...under oktober ska jag lära mig att stå på huvud. Jag har börjat redan igår att öva. Gick bättre ön förvöntat och det blir lite av en tålamodsövning -min starka sida! not!

I helgen ska jag fira mes familjen och jag ska dricka vin och träna också;) Min träning har börjat ge resultat i för små jeans, de spänner kring lår & rumpa & jag får nog inhandla i nya jeans. Detta är vad man kallar i-landsproblem:) Och nej man går inte ner i vikt om man tränar styrka bara och äter som en häst, man bygger muskler och fett också såklart. SEDAN kommer en deffperiod...det blir lite tyngre men jag behöver inte på ett bra tag:)

har köpt hem TRX band oxå så man kan träna hemma:) NO excuses!
Happy b-day to ME! ska shoppa presenter till mig själv och inleder helgen med lite träning.


saknar när helgerna var lika med ledig

2013-09-23 @ 08:01:52
ja, ledig är en definitionsfråga men jag minns tonåren då man verkligen hade möjlighet att göra ingenting annat än att glo på tv hela jävla helgen.

Idag är det måndag och jag frågar mig själv om jag har gjort något viktigt i helgen? svaret är...ingenting? eller vad är viktigt?

jag tycker det är jobbigt när helgerna försvinner bort i alla sociala måsten men det är inte heller kul när man inte bokat in något socialt alls...denna helg var en helg i socialiceringens tecken...och de kommande två också eftersom jag fyller år och ska fira med familj och sen mes mina vänner. Jag tror att den sociala stressen för de kommande veckorna -eller månaderna har börjat få mig att må dåligt. Jag har haft ångest & nära att bryta ihop hela tiden.

Bara tanken att laga middag till typ 15 pers får mig att vilja gråta. Jag vet inte varför jag utsätter mig för det här. Men någon gång måste man väl lära sig.

Så jag säger till mig själv : Suck it up princess!

lost a passion in life...

2013-09-12 @ 21:48:23
jag har precis varit och dansat salsa...och jag inser på något sätt att jag förlorat passionen för att dansa salsa. Det är liksom inte kul längre.

när jag dansade i grupp var alla på samma nivå och det var liksom kul att dansa....nu finns det knappt längre. känns lite tråkigt....nästan som att förlora en gammal vän. låter löjligt jag vet. ....


sömnlös...

2013-09-10 @ 08:34:59
I 2 nätter har jag haft extremt svårt att sova. Jag somnar i nån minut sen vaknar jag o det ör varmt, kallt och panikartat i mitt huvud. Igår hann jag till och med rycka till i kroppen. Ni vet de där rycken man får precis när musklerna i kroppen slappnar av. Men igår vaknade jag istället o kunde inte sova. Det känns som att jag inte får luft och inte kan andas. Jag hade en misstanke ol vad det kan vara. Det ör oftast 3 anledningar till att jag inte kan sova. Oro ( inte i detta fall) , fullmåne eller hög luftfuktighet. Nu har jag hitsvaret.94 jävla procent!!! allvarligt!! bor vi i jävla tropikerna eller,??? har sovit med fönster öppet hela natten men det hjälper fan inte.

jag förbannar den jäkel som har gjort mig så jävla känslig! ljud, ljus, dofteroch tydligen luftfuktighet också!Orkar inte! Kan man inte bara få vara som alla andra normala människor på någon av de här punkterna!!!???Känns ibland sol jag är gjord av glas för att jag är så jävla kånslig. Orkar INTE. GE mig sömn! NU!

ikea o paris

2013-09-09 @ 19:14:45
jag glömde berätta i mitt tidigare inlägg att jag dels har varit på ikea i helgen. Alla förtjänar en eloge som pallar med dwt helvetet wn helg. jag lovar att jag är mer effektiv än en man på ikea. letar först upp allt jag ska ha, skriver upp vart jag hämtar. sen skummar jag snabbt avdelningarna på väg till lagret för man vill ju inte missa värsting erbjudanden. se hur glad jag är när jag kommit tillbaks från ikea. innan jag uppfann den här metoden brukade jag få feberliknande symptom.


på helgerna passar jag även på att få spela ut min ghetto-pink-style personlighet

självklarr har jag ju oxå tränat i helgen:)


men dwt jag akulle berätta var att jag nu har bokat biljetter till Paris! har aldrig varit dör men alltid velat 0åka! FUNTIME!detblir en weekend över allhelgonahelgenhar funderat seriöst på att lägga ner min b

2013-09-09 @ 19:06:00
Jag tycker ddt är tråkigt men den stressar mig. Jag jobbar heltid, tränar mycket o försöker läsa en kurs i kostrådgivning. förutom det är jag aktiv på instagram i fb. Orka hålla på att vara överallt


jag har kommit fram till att jag kan blogga på tuben. men ibland går det inte. dp blir jag arg. ibland försöker folk tjuvläsa, då blir jag oxå arg.

anyways, helgen gick snabbt. känner som vanligt att jag planerar in för mycket grejer. menn man har inte träffat vönner o familj på länge så då tackar jag ja. sen blir jag arg. på mig själv. för jag känner mig stressad. hade planerat att komma mycket längre i min kurs ön jag har gjort just nu. det gör mig arg

igårvar jag o tröffade min kompis Vicky och vi var o kökade på restqurang piren
ä som ligger vid hornsbergsstrand. det var jättefint o alla vill sitta ute o lptsas att det ör varmt.förutom jag. jag vet att det inte ör varmt.vi satt inne.


RSS 2.0