Glass!

2014-03-28 @ 08:13:45
jag är ingen glassälskare men när våren & solen tittar fram så blir jag förvandlad! Jag är helt såld på italiensk glass & det ska vara pistageglass, fyyy vad gott alltså! Hasselnöt, punsch, ägglikör, valnötter, lakrits & karamellsmaker går också hem ganska bra

Jag måste få säga att jag har en ganska vuxen glassmak! Tur att man är vuxen på något plan! :P

Köpte denna häromdagen
Helt fantastisk!!! Jag älskar grekisk yoghurt med honung & valnötter som efterrätt på sommaren & den här har inga valnötter men smakar ändå fantastiskt!

Hittade denna reklam imorse och får lust att kräkas av tanken på smaken. 88an med jordgubb!?? Fy helvete! snacka om att förstör en god vuxenglass! Jag undviker GBs glass så gott det går. Vet inte ens om de heter GB lämgre & pallar inte gå in på bilden &kolla. Betalar hellre mer för riktig gräddglass än GBs mjölkaktiga & issmakande glassar. Även om 88an & Magnum är favoriter :)

dör träningsvärksdöden

2014-03-27 @ 09:09:28
Nytt träningsschema för några dagar sedan men det är svårt att påbörja den för kroppen kommer aldrig i fas. Efter semestern lider jag av extra träningsvärk som drar ut på tiden. I förrgår körde jag 3 övningar, bara bröst för att minska träningsvärken & kunna påbörja mitt nya pass. Fick ett infall & göra några chinups oxå. Det skulle jag inte. Nu har jag träningsvärk i rygg, bröst & armar så det enda jag kan köra är ben. Men det ska jag spara till helgen för Kista gymet är bäst för de har bäst grejer för att köra ben & mindee folk.

jag beslutar mig för att inte träna alls idag. Skiter i det. Börjar om med mitt nya pass imorrn & hoppas träningsvärken lagt sig.

Det här mina kära vänner är ett perfekt exempel på i-landsproblem. Tro mig att jag har faktiskt vanliga & riktiga problem som alla andra men träningen är mitt tempel, min drog & min återladdning. Därför skriver jag nästan uteslutande om det.
Det här gott folk har jag googlat fram då mina katter är raskatter, det är min Hector när han var kattunge :)


missade våffeldagen!

2014-03-26 @ 08:34:26
hur kan man missa våffeldagen? jag hade tänkt införskaffa i ett våffeljärn & hitta något bra recept på protein våfflor men jag missade det!

Jag vill även passa på & förtydliga att jag inte enbart äter protein som många tror men däremot behöver jag få i mig en större mängd protein än folk som inte styrketränar ( större mängd mat helt enkelt) däremot är det onödigt mycket fett ( dåligt fett) i våfflor, mycket snabba kolhydrater av vitt mjöl. Det blir helt enkelt en sörja av fett & kolhydrater i magen.

Med proteinvåfflor skulle jag försöka balansera bättre mellan fett, kolhydrater &protein. Mitt personliga mål är 47 % kolhydrater, 27 % protein & 26 % fett. ( % av total energimängden vill säga)

I längden har det inte större betydelse hur man fördelar allt. Vill man bygga/behålla muskler bör man få i sig 1-2 gr protein/ kilo kroppsvikt. Ska man på diet är det oftast kolhydratmängden man kan skruva med. Proteinmängden är mer eller mindre konstant

Jag kikade förresten på SATS recept & blev förvånad över att de rekommenderar mig 800 kcal för en enda måltid med motiveringen att dietister har satt ihop det här. Men seriöst?! Jag skulle då få i mig ca 2700 kcal om dagen. Jag åt inte ens jag åt så mycket när jag bulkade & gick upp i vikt!

anyways...tråkigt ämne för många -inte för mig;)
orkar inte uppdatera här

2014-03-24 @ 08:39:04
jag har föraökt flera ggr & skrivt långa texter. Sen kastar appen ut mig. just nu är jag trött & pissed & ska börja uppdatera via vanliga hemsidan istället. Det borde vara förbjudet att ha en app som inte funkar.....

Får se om det här inlägget funkar...

i am back!

2014-03-20 @ 21:15:58
vill bara meddela att Heeeeey! I am back! som om det skulle vara nåt att vara glad för..mhahahahah

anyways...jag har försökt att blogga från semestern & även när jag kommit hem men den här skitbloggen har inte velat så jag har varit pissed. Det räcker med uppdatering för nu. Peace y'all!
test

2014-03-05 @ 14:26:11
eftersom den här bloggen är skit, vill jag testa att ladda upp text innam jag skriver nåt som sen inte går att ladda upp

RSS 2.0