Shopaholic?

2012-05-21 @ 08:35:28

Är det jag? Jag vet inte. Det är inte shoppandet i sig jag blir glad av, det är känslan av nya kläder på kroppen. Känslan av förnyelse. Jag menar..man ser ju sitt ansikte varje jäkla dag i spegeln och då är det ju kul att kunna byta ut sina outfits med jämna mellanrum.

Känslan av ett nytt klädesplagg, som ej förstört sin form i tvätt, helt ny struktur, som den ämnat vara när den tillverkades. Det är den känslan jag eftersöker när jag köper kläder.

Känslan av för mycket kläder är dock inte lika kul...man har spenderat pengar på plaggen en gång o vill inte gärna slänga skiten. Igår fick jag lida av mina shoppingbeteenden.

Jag ska rensa och samlade ihop alla mina kläder, fotade (tog nästan 2 timmar) sen när jag kommit till typ hälften gav jag upp. FY FAN vilket hästjobb. Sen satt jag en timme o försökte lägga upp allt på tradera. Det slutade med en ömmande arm som gjorde att jag sov som en kratta...

Fyyyy vad ont jag hade. Om jag inte lyckas sälja skiten tror jag att jag slänger allt. Jobbet är inte värt mödan


vaknar med huvudvärk, agressioner och damp?

2012-05-18 @ 09:24:46
Jaja..min blogg är bortglömd. Största anledningen till det är att jag inte kan ladda upp bilder via min iphone på ett smidigt sätt. Jag HATAR när det inte går och jag får felmeddelanden, jag får testa med olika pixlar hela tiden och ibland kanske det funkar. Iphone-appen till den här bloggen har mycket kvar att önska. Den är skit rättare sagt.

Jag vaknar idag med huvudvärk och ont bakom ögonhålorna. Hallå?! Hur kan man ha det!? Har jag stirrat på något i sömnen eller. Jag har träningsvärk i armar och axlar. All smärta i de övre kroppsdelarna gör mig spänd, lättirriterad och arg. Jag försöker mig på en lchf-diet och när jag vaknar på morgonen är det första jag vill göra att bara vräka i mig godis. How wrong is that? Väldigt kan jag säga....

Min irritation och agression fortsätter att ta form när jag läser aftonbladet på tåget i min telefon. Det handlar om ett dumhuvud (varför är så många dumma i huvet?) har haft sex i en taxi i Dubai. Gång på gång undrar jag varför svenskar och britter lämnar sina huvuden hemma så fort de lämnar landets gränser? Anyways, jag brukar gilla att läsa kommentarer som folk lämnar på aftonbladet. För det mesta är det dumma kommentarer och ibland är de så dumma att jag blir arg. Idag var det en kille som skrev "Det finns faktiskt något som heter man anpassar sig dit man kommer".

Jag kan inte svara på exakt varför den här kommentaren retade upp mig. Men troligtvis för att det stör mig när han sitter och försöker leka smart men istället framstår som dum utan att själv se det. Nä, jag gillar inte personer som ska sitta och leka smarta. Och det värsta är att han inte ens kan få fram det korrekt. Hallå, det man kommenterar på facebook i allmänna forum finns kvar, forever! Vill du framstå som ett kvastskaft forever eller?


Ja alltså det som störde mig är att han säger fel. Det heter faktiskt "man tar seden dit man kommer".....

Nu ska jag gå och dricka lite kaffe och hoppas på att jag börjar vakna....så kanske såna här bagateller inte behöver ge mig damp!

.

2012-05-09 @ 09:48:20

.


Nu är jag faster!!

2012-05-09 @ 09:46:29

Lillebror har fått en liten flicka:) grattis lillebror!


RSS 2.0