Födelsedagsfrukost

2012-09-27 @ 07:55:51

Jag vill ju helst vara hemma när jag fyller år eller rättare sagt; jag vill inte vara på jobbresa & vakna upp i en ensam hotellsäng.

Det fick jag dock göra i år. Men jag kan åtminstone gotta mig åt en hotellfrukost på födelsedagen.

Förutom gulost hittade jag skivat messmör, minns ni det? Jag minbs messmör med rysningar. BLÄ!

Testade den här skivvarianten, vet inte om det är gott men jag åt den iallafall!


The price you have to pay

2012-09-24 @ 08:24:51

Har ni nånsin tänkt på vad priset är som man får betala när man försöker vara hälsosam & träna lite mer?

Jo det ska jag berätta. Man får betala med förkylningar. Jag är så j*vla trött på det satans valutan. Har några ggr seriöst funderat på att ta bort mina jävla halsmandlar. Era satjäklar!

Hittar inte ens ord att skriva annat än svordomar. Lägger ner skrivandet för idag


Kotknäckare!

2012-09-20 @ 10:40:10

Har precis varit hos naprapaten. Borde få klippkort så ofta som jag går dit. Har gnällt hela natten så fort jag vridit på mig, har både nackspärr & träningsvärk. Bra kombo. NOT!

Hade nackspärr & hon vred på mitt huvud och det sa KNAAAAK! Så jäkla skönt!

Nu vill jag bara hem o sova men det ska jag inte för jag ska tillbaka till jobbet. Tjohej!!


Såhär känns det idag

2012-09-19 @ 18:10:51

Plus att typ ALLA ska träna idag & jag får sitta själv hemma och lida med min träningsvärk. Kul det är när man vill ha sällskap och alla ska göra nåt man inte kan just idag.

Kuuuuuuuul alltså


BB-cream & foundation

2012-09-18 @ 08:31:14

Idag tänkte jag berätta lite om dessa produkter.

Många undrar fortfarande vad bb-crean är. Jag kan säga så här, bokstavsförkortningem är inte viktig, har glömt vad det står för men lyckas använda den ändå!

En bb cream kan användas istället för foundation eller med foundation. Den jämnar ut små porer & ojämnheter utan att täcka så det ser fjortis-spacklat ut. Meaning, you will still look like a human. Bb cream har mindre färg och ger ett naturligare resultat än foundation. Med en bb cream kan du skippa primer (jag vet, för ALLA använder ju primer...not)

Jag har upptäckt att om man blandar bb cream o foundation får man en perfekt blandning av konsistens, färg och täckning på dagen. De ska alltså blandas i handen, inte i ansiktet.

Mina favoriter är Loreal magique bb cream & Christian Dior foundation.

Och det viktigaste; snälla tjejer missbruka inte smink!!


Världens elakaste människa?

2012-09-17 @ 08:03:35

Ibland tror jag att jag är världens elakaste människa, eller jag tänker som världens elakaste människa men jag gör sällan nåt åt mina tankar. De enda som känner till dem här sidan av mig är nog mina närmaste...det är väl i och för sig kanske värre än om jag skulle få utlopp för mina känslor på helt okända människor..

Igår när jag åkte tunnelbana (vilket jag hatar pga att alla människor saknar folkvett) höll jag i mig i handtaget vid ett säte för jag fick stå upp. En ung kille bokstavligen står & lutar sig mot min arm. Jag flyttar mig, han följer efter & lutar vidare på min arm. Såhär pågår det hela färden. Min ilska bara byggs på inombords & jag börjar koka. Vad är det för fel på mänskan?? Han måste väl märka att han lutar sin tyngd på min arm?

Jag har stor lust att skrika ut : vad är det för fel på dig!?? Kan du sluta luta dig mot mig!!??

Efter en stund blir en sittplats ledig & killen som lutat sig mot mig tar och haltar dit. Ja...just det...han HALTAR dit...

Då skäms jag & tackar högre makter för att jag inte fick mitt utbrott i verkligheten så som den precis spelats upp i mitt huvud x-antal gånger...

När jag gick därifrån undrade jag om jag känner nån som är lika elak som jag är...


Gillar just nu!

2012-09-16 @ 16:33:25

Nu ska jag göra det som jag lovade att inte göra...nämligen att produktrecensera. Jag gillar ju produkter & är hela tiden på jakt efter nya & bättre produkter. Vill hela tiden hitta den här produkten som " jag inte kan leva utan". Än så länge är det läppbalsam & concealer (inga speciella märken) som är mina måsten.

Just nu gillar jag detta läppstift från MAC, den är blekrosa & heter Angel. Sminket är -lila-rosa palett från märket KIKO i Italien. Skitbra!!

Sen vill jag passa på att dissa mjällachampot Garnier för män. Fy vilket skräp. Min hårbotten har börjat klia & svida men den är så sämst så den förtjänar ett eget inlägg med bild & recesion.


Ego-bild

2012-09-16 @ 16:26:02

Jag önskar att jag hade såna här lockar naturligt. Färgen blir finare, håret ser längre ut (why? I dunno)

Men det är ju som allt annat man önskar...if you dont have it- fake it!


Jag är faster till denna lilla varelse:)

2012-09-13 @ 17:30:51

Denna lilla flicka är min brors söta dotter:)

Det roliga är att jag kan se brorsans blick i hennes blick! Lite coolt faktiskt!


Till Katerina

2012-09-13 @ 17:28:40

Jag vet inte hur man svarar på ett inlägg via iphone-jävla-blogg-appen så det får bli ett inlägg till dig:)

Nu är jag igång o skriver här igen:) ibland tar mina tankar bara slut men ofta kommer de tillbaks när hösten kommer, med kylan kommer ilskan:)

Har dock både facebook o instagram o ibland känns det som man bara skriver samma sak men nu ska jag börja skrica lite produktrecensioner oxå:) älskar ju produkter så får ta o göra något krativt med den besattheten! Hahaaa


Försovit mig...

2012-09-13 @ 09:49:21

Jag har försovit mig ungefär en handfull gånger i hela mitt liv. Jag vill tacka iPhone och apple som har stått för 2 av dessa upplevelser.

Igår hade jag 50 % batteri innan jag la mig, det slukades upp under natten så telefonen inte ringde. Helt jävla osannolikt att telefonjäveln ska dra så mycket batteri utan wi-fi eller nåt.

Skulle till naprapaten för jag har så ont så det var bara att borsta tänderna, klä på sig & rusa.

Helt osminkad idag, känner mig som ett troll och bara för det måste gubbar och män glo extra mycket. Grymt irriterande när folk glor och det känns som att det är för att man ser galet ful ut.

Idag gör jag såhär till iphone 💩💩💩💩💩💨💨💨💨💨


Motivation

2012-09-12 @ 08:34:39

En reminder om varför man ens får träningsvärk.


Är träning misshandel?

2012-09-12 @ 08:30:45

Många skulle säkert svara ja på den frågan som ursäkt att inte träna men för mig, just nu är det misshandel i allra högsta grad.

Det här är tredje dagen av lidande och självömkan & jag hatar mig själv för hur det påverkar mig & mitt humör. Jag har haltat fram som en höggravid kvinna men i själva verket har jag bara jävligt ont i baksida lår. Eller bara och bara, det på verkar oxå mina knutar i sätesmuskeln som jag går till naprapat för att bli kvitt.

Många säger att man ska träna bort träningsvärk men hur fan gör man der om det gör så jäkla ont bara av att gå.

Nu har jag dock bestämt mig. 3 dar av lidande innebär 3 dar utan träning. Ikväll ska jag träna nåt iallafall


Ge upp bloggen?

2012-09-11 @ 08:10:31

Funderar starkt igen på att ge upp bloggen...jag skriver mer o mer sällan och såklart blir det ju färre och färre besök

Alltid samma ständiga fråga om denna blogg...


RSS 2.0