kärlek

2013-11-29 @ 08:42:31


den här bilden är inte fin, ser inte ut att vara mycket. Det är en bild på en kniv, en matkniv. vet ni vad det betyder? Det betyder kärlek.

Jag har varit i London i 2 dagar & jag vet att kniven som ligger där innebär att min lilla kisse har blivit bjuden på leverpastej vid frukosten av pojkvännen.

kärlek är att dela med sig av sin mat - även till de fyrbenta små djuren! :)

a packet full of sunshine

2013-11-27 @ 18:52:58
minns ni den reklamen? wrigleys mitten av 80-talet. surfare på vågor som toh en wrigleys efteråt. jag har ätit 3 stycken nu. svalt dem. det är en reflex för de smakar så gott.

fast de här är bättre, de är sockerfria och har en tingling känsla. typ som kanel fast det är mint

märks att jag är uttråkad eller? sitter på hotellet & väntar på min kollega. vi ska ge oss ut på stan o shoppa. eller jag aka lämna tillbaks grejer som var för små. skitkul

Lonely in London

2013-11-26 @ 23:20:09
har bara varit här i några timmar men känner mig redan ensam. har shoppat & tyckte det blev onödigt dyrt eftersom jag länsat Primark på allt jag ville ha för typ en och en halv vecka sen. Det visade sig att det mesta jag köpt var för litet - så det löste sig. Svaret är inte att bara byta storlek på allt eftersom jag ligger mellan 2 storlekar här. lämnar tebax. synd för jag tänkte göra ingenting imorrn..eller jo träna men nu måste jag till stan o lämna tebax skiten.

Hela dagen känns konstigt. har inte ens fått huvudvärk trots att jag flugit. kanske var för det inte var ett fullt plan & folk inte rusade ut som galna djur så fort dörrarna öppnades. Människor stressar mig.

jaja....läggdags....ska bara tugga i mig min fruktsallad


skön söndag

2013-11-25 @ 08:28:32
jag hatar o normala fall söndagar. det är en enda låmg startsträcka till måndagen. ja jag vet att man kan se glaset halvfullt eller halvtomt men såhär har jag känt hela mitt liv. inget man ändrar på i en handvändning.

Men igår hände nåt. Jag vaknade med energi, kände att det inte alls var jobbigt att gå upp. Hela dagen kändes harmonisk trots diverse problem med bilen. bilen måste döööö, vet bara inte hur eftersom den knappt går att flytta på. Jag fick tillbaks min gamla säng i lördags. Jag jämrar mig inte av smärta när jag ska byta sovställning (ryggen). jag vaknar inte med en lust att skita i allt och bara sitta & gråta pga sömnbrist. Så fantastiskt vilka under en bättre säng kan göra. har fortfarande ont men inte lika ont och den här tröttheten i ryggen är borta.

blev även klar med delkurs 1 av 3 i min kostrådgivningskurs. CHECK! Det visade sig att den inte skulle vara så rolig som jag trodde. Att boken vi använder är en ren skolbok och författaren skriver lika roligt som gamla malätna kläder kan ha påverkat liiiite.

Jag hoppas att måndagen fortsätter i samma anda. Men SL brukar vara bra på att förstöra alla morgnar. samt även alla medtrafikanter.

Fortsatte söndagen med ett träningspass med styrka först och hö

gintervallträning efter. Bästa!


dont believe internet!

2013-11-22 @ 08:39:00
Jag har själv använt mig av internet för att lära mig mycket om träning dock har jag tränat olika saker i många år och anser mig ha relativt bedöma viss information som korrekt eller inte.hittade ovanstående bild på en tjejs instagram. Det är bra magövningar-I shit you not. MEN...flat stomach workout??! Är det på riktigt nångon som år 2013 tror att man får en platt mage av att göra magövningar? Come to me, I'll slap you in da face!!

magen är som vilken annan muskel som helst. Om du belastar den hårt-it will grow! Dessutom kommer fettet som ligger över inte magiskt försvinna för att man tränar muskeln under. Muskeluppbyggnad & fettflrbränning är 2 helt olika processer i kroppen. Det ena utesluter inte det andra men man måste ägna sig pt 3 aktiviteter för att få det att hända.

1. Muskeluppbyggnad
2. Konditionsträning.
3. Diet. Man måste äta tillräckligt för att hålla musklerna nöjda MEN man måste samtidigt ligga på ett kaloriunderskott för att minska i fettprocent

vill även lägga till 2 viktiga aspekter. Om man trönar för mycket kondition så kommer musklerna att användas som bränsle. de ansträngningar man alltså gjort på att bygga muskler kommer att ätas upp. Kvinnor är inte skapta för att ha magrutor & måste ner i fettprocent som kan vara ca 13 % för att de ska synas. En hölsosam fettprocent flr kvinnor är 20-30 %.

det jag säger är att det kanske inte ör värt det för alla för kroppen kanske inte mår bra då.

Så, nu har vi haft dagena lektion i magrutor. Gör övningarna för fan- en stark coremuskulatur påverkar kroppen på alla positiva sätt men tro inte att det ger dig en platt mage. Ha realistiska förväntningar.

Tänk på; om du ger dig in i träningen med lagom ansträngning kommer du kunna förvänta dig lagom resultat. Gör ALDRIG något lagom.

Happy friday!

loosing mind....loosing sleep

2013-11-20 @ 08:20:56
sängen håller på att driva mig till vansinne....håller på och bli knäpp. känns som jag ligger vaken flera timmar varje natt och försöker hitta en skln5 sovställning. De jävlarna Ekornes som är den norska sängtillverkarna svarar inte ens på mina mail om möjligheten att byta ut ena madrassen till en hårdare. Alllt i mitt liv påverkas av sängjäveln eftersom jag aldrig kan sova en normal sömn. jag har försökt göra sängen hårdare genom att stoppa i en flyttkartong under den tunna böddmadrassen. tyvärr gjorde det sängen bara stum vilket resulterade i mindre sömn och mer ryggsmärta.

Om några dagar byter vi ut sängen mot min gamla som jag köpt specifikt för att passa min rygg. mycket svank kräver mycket stöd och en hårdare säng. Just nu känns det som jag sover stundvis i en hängmatta.

några dagar kvar. ska hålla ut.

gave up

2013-11-19 @ 18:37:45
såååå jag tränade rumpa och ben igår efter att ha återhämtat mig en hel helg. tränade sent, somnade sent. sov dåligt. idag hann jag köra några få axelövningar innan jag gav upp

jag ger sällan upp. men jag kände att jag använde dålig teknik pga att jag hade så lite kraft. risk för skada. jag gick hem. nu är jag så trött så jag är gråtfärdig.

så...jag har hittat ett mönster. Mina bendagar ger mig extremt mycket energi & endorfiner när jag gör dem men kräver sen återhämtning på 2-3 dagar för jag blir helt däckad . såå jag får göra om mitt schema. jag fpr dela upp mina ben & rumpövningar under veckan så att de kommer i mindre portioner. Jobbigt, tyckte jag hade så bra upplägg. tydligt att jag inte orkar lika mycket när sommaren försvunnit :/


jävla måndag

2013-11-18 @ 09:04:03
dagen började bra....utan stress. Kom till stan och fick känslan av att ha glömt något. Jag började tänla i nästa steg Vad behöver jag när jag kommer till jobbet? det första jag gör är slå på datorn.....sen....vänta...tog jag hem datorn i fredags??!! ja det gjorde jag...men datorn är inte i min väska nu ...vilket innebär att den är hemma.

jävla kul! bara att vända om och hämta den. Denna försening kommer få mig att känna stress hela dagen... suck

Happy Monday!!

shitty little things

2013-11-16 @ 12:25:41
vissa småsaker gör mig så arg. lampan i badrummet har slocknat. det är ett lysrör som de har byggt in i ett skåp. Hur i helvete tänkte ni då era jävla maddafackers!??? det sitter säkert nåm jävel på höstens kant och skrattar åt sin konstruktion i vetskapen om alla som har blivit asförbannade.

Lampskåpet är fastskruvat i spegelskåpet som syns på bilden. man tror då att der ska räcka flr att byt rörhelvetet. Men nej. det finns även 2 skruvar bakom som jag inte såg för jag var för kort. JÄVLA fakking assholes. Skulle lätt kunna ge den hör personen en käft smäll. både den som konstruerat skiten men även den som satt in skiten i lägenheten.

vid såna här tillfällen prisar jag IKEA. byggd av vanliga människor FÖR vanliga människor för att göra livet lättare!! inte tvärtom!


bitstrips

2013-11-15 @ 12:20:53
tyckte det var så trist att ALLA höll på med det här samtidigt. Nu är jag själv stuck & får äta upp mina egna ord. ska bli spännande att se hur de tänker tjäna pengar framöver. detta är min profilbild och avatar. hahahaHha bästa!uppdatering...

2013-11-14 @ 19:24:46
det gick ju TYDLIGEN inte att ladda upp bilder sist så nu skiter jag i att skriva o lägger bara upp bilder. det var så länge sen jag uppdaterade så det blir en mix av allt skit:)

ju längre jag väntar. ...

2013-11-12 @ 23:54:37
med att skriva här...desto mer måste jag ta igen. har knappt haft tid över. paris, träning o alla som fyller år nu. November ör en hetsig månad som jag hatar. kanske bra att den är hetsig så märker man inte hur tråkig den är.

till råga på det hör så bråkar lilla skit bilen. Den startar o kör ett tag men sen dör den bara. Igår ville den inte klara uppförsbackar. skitjävla bil...dö helt ellee fungera normalt! ska försöka hälla i k-sprit som pappa rekommenderat,kan vara kondens i tanken som gör bensinen obra.

nu ligger jag i sängen på Novotel i London. just nu är det lycka att få sova i hotellsängar för jag har så mycket problem med min rygg. sängen hemma pajar min rygg. ligger o vönder mig och jömrar mig på nätterna. inte kul då det påverkar min sömn. måste antingen köpa ny madrass eller försöka byta bort den mot min gamla säng. jag orkar inte med såna här skitproblem som blir skitstora. smärta har ju en förmåga att ta över livet. hur glad blir man när man har ont??

nu kommer en summering av bilder så jag slipper skriva så mycket

new plan

2013-11-07 @ 12:48:29
sååååå jag har tänkt idag....mest för att mina jeans sitter as tajt och jag känner mig som en flodhäst. Även om jag bygger muskler känns det inte kul att gå upp och sanningen är att man behöver bara öka sitt matintag mes ca 10 % för att bygga. 10 % över det som kroppen behöver, inte 10 % över det man äter då många öter för lite. jag hör inte till ddn kategorin.

jag har inte brytt mig så länge jag får i mig 1 gr protein/kilo kroppsvikt. i övrigt gör inte om man får i sig mer kolhydrater men man lägger ju såklart på sig mer fett. Jag känner nu att deffen blir svårare ju mer jag lägger på mig så jag ska därför börja ha mer koll.

jag ska börja matplanera efter ett schema med 1820 kcal/dag. fortfarande viktigt att poängtera att kalorier inte ör lika med kalorier. man ska bygga en kropp. inte förstöra den. Du som inte äter kolhydrater kan börja med att ställa dig frågan varför du ens läser min blogg. min diet kommer bestå av nästan 50 energiprocent från kolhydrater.

ssååååå vi får se hur det går. oftast brukar såna hör projekt leva i en vecka. ungefär lika lång tid det tar för mig att inse att jag hatar matlagning o hatar att äta uppvärmd tidigare kyld mat. Jag får lära mig att komma över det :)

orkar imteeee

2013-11-07 @ 08:26:17
sååå trött idag. Förutom att jag är trött är det galet irriterande att mina jeans blivit sprängtajta så jag knappt kan röra mig. vet ju inte hur mycket av bulken som är fett o hur mycket som ör muskler. om jag köper massa nya jeans o sen deffar kan de bli för stora om jag släpper mycket fett. .men är det så att mit rooompaah växt av muskler blir ju byxorna lagom.

jag vet inte vill bara sova o ha sköna kläder. nu kommer nåra bilder från Paria. för trött för att skriva om det. annnan gång


RSS 2.0