hur gammal är jag?

2011-01-31 @ 22:04:04
Ibland finns det ju stunder när man glömmer bort hur gammal man är. Ok, visst, jag erkänner att jag känner mig som 15 år större delen av tiden men det har inte alltid varit så!! För bara några år sedan när jag var 25 brukade jag laga mat, städa, handla, tvätta...ja jag var fan den perfekta husfrun!! MEN jag hade inte tid med mycket annat heller -jag kände mig som en 80-åring! Trött, sliten och somnade kl 21 framför tvn varje fredagkväll!! Det var dock inte det jag skulle skriva om...Imorse när jag stod i rulltrappan var det någon som knackade på min axel. Jag vänder mig glatt om då jag tror det är någon jag känner. Till min förvåning är det en vilt främmande varelse. Jag tittar frågande på honom. Varpå han svarar med lite brytning " Tade lugnt"....Det är i den här sekunden jag glömmer att jag inte är 15 år och att jag dessutom inte måste prata rinkebysvenska bara för att någon pratar det med mig. Jag som inte tycker jag har gjort något svarar såklart " Vaddå tade lugnt". Situationen slutar med att jag blir dragen därifrån utan någon uppgörelse...hahahah. Men summan av kardemumman är att jag har lärt mig att jag inte är 15 år och att jag inte måste pratar rinkebysvenska av ren natur bara för att någon annan pratar det med mig!

KÖP EGET!!!

2011-01-28 @ 09:06:38
Mina kollegor tycker jag är bitter?? Men vaffan?!! Mitt senaste smörpaket åt någon upp!! Hur kan man äta upp någons smörpaket?? KÖP EGET FÖR FAN!! Jag tänkte att jag ska inte vara så larvig och skriva mitt namn på, tänkte vara fyndig istället så jag skrev "KÖP EGET" på förpackningen... Redan dagen efter får jag ett foto på mitt smörpaket i min mailbox med en fråga om jag är bitter?? Jag kunde med andra ord ha skrivit mitt namn på paketet direkt eftersom det framgick att det var jag ändå....HÖHÖHÖHÖHÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

obalans...

2011-01-27 @ 19:16:07
idag är en sån här dag full av obalans....ni vet, det händer både bra och dåliga grejer men eftersom det händer dåliga grejer så kan man inte glädjas till fullo av att något roligt har hänt som man en annan dag kanske skulle springa och slå klackarna i varann och ropa JAAAAAAAAAAAAAAAA. Idag blir det bara ett litet jaa! äsch, jag skriver som att jag är full....så det räcker för idag! Imorgon är det semmel-lunch!!

sånt man får huvudvärk av...

2011-01-25 @ 20:19:04
...kan vara MASSOR av saker!! För mig är det ju såklart om jag inte ätit, sovit, druckit så får jag migrän men det är fan så irriterande när man får huvudvärk för att man irriterar sig på något!! Idag hade jag strumpbyxor - SATANS PÅFUND!! Jag drar upp strumpbyxorna varje gång jag vart på toan och sen drar jag upp kjolen och då åker strumpbyxorna ner!! Sen om man försöker justera så går det på ett ut, strumpbyxor ner, kjol upp och en slutar det med att man går runt med ett jäkla gällivare-häng under kjolen och kännner sig såååååå obekväm!! SÅNT ger mig huvudvärk!! Jag kan även få huvudvärk av att ha för torra läppar! Om jag inte hittar in lypsyl och mina läppar försmäktar - DÅ får jag huvudvärk!! Jag förstår att det här inte är normalt....är det NÅGON som kan få huvudvärk av såna här absurda saker??

Pappa är alltid så snäll....eller???

2011-01-22 @ 14:13:10
Pappa är väl snäll men finkänslig eller ödmjuk kan ju diskuteras.... Idag kommenterade pappa att Helena Paparizou är gammal, då tittar jag lite frågande på honom för att tolka det uttalandet...menar han det? Vet han att han är äldre? Vet han att JAG är äldre?? Jag kontrar snabbt med att informera om att hon faktiskt är något år yngre än mig...ingen reaktion....vad menar han? Jag tillägger snabbt att JAG är inte gammal!! Han svarar med en suck, (sådär man brukar sucka när någon är trög) " hon är gammal"!!! Sen tillägger han oxå att jag borde skaffat barn för länge sen!! TACK! En liten stund senare ber min pappa mig oxå att jag inte ska välja man själv...för att jag bara väljer fel!!! Hahahaaaa Pappa är ödmjukheten i egen hög person!!!!

Grammatiska problem...

2011-01-21 @ 08:52:55
Igår uppstod en hetsig diskussion som resulterade i samtal till 118100, mail till svenska akademin och flertalet förfrågningar på jobbet om vad som är korrekt svenska....resultatet?? Jag vill ju bara ha rätt såklart!! Jag vill avsluta med att informera om att det heter " han är yngre än mig" eller " han är yngre än vad jag är".... Alla andra former och varianter är fel fel fel!!! I klartext vill jag säga att " han är yngre än jag" är fel fel fel!!

Hur i helvete jävla svårt....

2011-01-19 @ 09:14:40
Ska det vara att boarda ett plan!!??? Folk är idioter!! Jag hatar folkmassor av den enkla anledningen att så fort folk vistas i flock slutar de flestas hjärnor att fungera!! Whyyy oooh whyy?? Det är som att alla står och väntar på att en flockledare ska ta över och ge instruktioner!! "lämna plats åt andra", "sätt dig ner", " upp med bagaget".....Helt plötsligt är alla 3-åringar som bara står!!!Det här är på riktigt gott folk, tänk på hur folk beter sig i folkmassor= brain activity =0!!!

Semmel-index.....

2011-01-18 @ 21:09:37
...det är ju såklart kul när man kan hjälpa till med något som idag tex när jag har lärt min kära kollega Mattias hur man håller koll på kalorier. För att veta hur man ska räkna måste man ju ha något att jämföra med, man måste använda rimlighetsprincipen och ha något att hela tiden jämföra med. För Mattias var valet självklart-en semla!! Mattias fick lära sig att en semla innehåller ca 600 kalorier och han kan äta 3-4 semlor per dag för att fylla sitt dagsbehov av kalorier. Vi har nu alltså skapat ett semmel-index!! Tänk på det kära vänner, när ni säger att jag inte är riktigt klok i huvudet, att det härr Mattias alldeles egna påfund!! För övrigt är Mattias den som har sagt att han förstår sig på mycket, men Nina förstår han sig inte på....hahahaaa...för semmel-index är ju heeelt normalt att använda:) Kvällens höjdpunkt var ändå när servitrisen kommer in direkt efter mitt utförliga utlägg om socker, kalorier, GI, fett, semlor m.m kommer in och frågar om vi vill ha socker i kaffet!! Alla 6 personer stelnade till och alla vred sig lite, tittade på varann varpå Mattias utbrister... KNAPPAST!!! Klockreeeeent kallas det!! Hahahaaaaa

irriterande dagliga ting....

2011-01-17 @ 21:11:53

....tjurig, grinig och arg är en kort sammanfattning av mitt humör idag. Nämnde jag att jag har kort stubin också? Den enda riktiga orsaken till mitt dåliga humör är dessutom självförvållat!!! Jag lider av smärta!! Det är smärtan ifrån träning - TRÄNINGSVÄRK!! Alla ni som säger att jag ska sluta träna ska bara hålla käften!! Eller sluta läsa! Träning är min drog, finns ingen bättre känsla och all smärta är värd den lilla stunden av euforisk lycka som uppstår efter ett träningspass....oooooh jooooooy!!

Men nu var det ju så att jag var grinig och tjurig...vi återvänder dit en stund. JAG HAR ÅKT RUNT HALVA JÄKLA STAN FÖR ATT KÖPA KATTSAND! Hötorget hade en butik med kattsand trodde jag- nä, de hade en hund & häst butik....vaaaa?det är ju nästan samma djur??!! Åkte till Kista men det var slut!! Förstå att sånt här bara händer mig!!? Slutade med att jag köpte kattsand på ICA så nu kommer det lukta pekka ifrån kattlådan ett tag...

jaja....äntligen börjar den här dagen lida mot sitt slut och imorgon hoppas jag att jag är människa igen....färdigklagat för idag!

jo förresten, trodde att mina katter rivit ner fler gelehjärtan ifrån kaklet när jag kom hem och höll på att få ett utbrott. När jag tände lampan såg jag att det var en kattspya....vet inte om det skulle vara bättre på något sätt men jag fick inget utbrott...


Julmust...halalkött och ursäkter för att slippa träna...

2011-01-13 @ 18:41:33
en och en halv liter julmust har jag druckit under en arbetsdag!! det är mitt största beroende!! Tack vare min snälla kollega Christian som köpte julmust åt mig kan jag fortsätta med mitt beroende eftersom man inte dricker julmust i förorterna kring Hjulsta!! Tack Christian, jag visste faktiskt inte att du var snäll...

en annan sak som man inte äter i Hjulsta är vanligt kött...inte ens köttbullar kan man köpa. Vad äter man då? Jo...Halalkött...WTF??!! who gives a #####?? Man tar väl seden dit man kommer, så det måste ju innebära att jag har flyttat utanför Sveriges gränser? Det finns ju ingenting i affären som visar att jag befinner mig i Sverige...det skulle väl vara Arlamjölken isåfall....SKA DET VARA SÅ SVÅRT ATT KÖPA IN MAMMA SCANS KÖTTBULLAR ELLER??? JUST DO IT!!

Idag har jag kommit på mig själv med min hittills bästa ursäkt för att slippa träna - jag har för håriga armålor...Jag lät mina kollegor nästan övertala mig att jag ser för trött och hängig ut för att träna men det gick jag inte på, det måste ju finnas något mer, annars måste jag träna. Och det var då jag kom på det! Armhålorna är ju på tok för håriga....och det kära vänner var det absolut bästa sättet någonsin jag lurat mig själv på!

SMS-inlägg

2011-01-13 @ 18:09:28

img_3779 (MMS)


Småglin på tunnelbanan...

2011-01-11 @ 19:43:38
ja, nu har jag blivit en kärring, som sitter och klagar på andra i tunnelbanan...Eller nej, vänta, det har jag alltid gjort ju! Innebär det att jag alltid varit en kärring också? ääääääääähhhh who cares, jag gillar att gnälla.

Småglinen på tunnelbanan fick mig att se rött! Bara det faktumet att de pratar Rinkeby-svenska är tillräckligt äckligt! SLUTA MED DET!! Det är ingen som tycker det är charmigt, äckelungar.

USCHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!

mina kollegor...

2011-01-10 @ 13:10:31
...får mig att skratta varje dag!! Idag har vi haft en sjukt rolig diskussion om dajmkrysset. Kära Ewa vet inte vad dajmkrysset är men den frågan dök egentligen upp när jag började skratta åt Oscar som tycker det är så gott att dricka oboy när all dajm på botten hamnar i munnen.....Jag med min dåliga humor kunde ju bara koppla det med en sak....men det kunde inte Ewa... Efter att frågat runt lite i lunchrummet fick vi veta att Tobias son brukar kallas för "mitt lilla brunöga" utav sin sambo, vilket han såklart inte tycker att andra ska höra för alla vet ju vad det lilla brunögat är för något... När Ewa till sist får veta vad dajmkrysset är för något avslutar hon lite fint med att säga...."men vad är brunögat dårå"? HAHHAHAHAHHAHAHAHHAHA.....Mina kollegor är BÄST!!!

trollunge...

2011-01-09 @ 16:47:50
..den här bilden hade min pappa framme när jag kom och hälsade på idag :) Jag var bara tvungen att lägga upp den direkt, jag minns det här ganska bra faktiskt. Jag är omkring 4 år och har fått låna mammas fina gröna sminkpenna, spegel behövde jag ju inte för jag kunde ju själv...såklart...ni ser ju hur fint resultatet blev! Oboyen var min ständiga följeslagare....på gott och ont...fick dra ut några tänder..men ack så gott det var!!

SMS-inlägg

2011-01-09 @ 16:42:28

img_0984 (MMS)


RSS 2.0