Så här glad är jag idag

2012-02-29 @ 08:57:44


Juggefest och ettårsfirande

2012-02-26 @ 17:49:09

Igår var det juggefest inplanerad i serbiska föreningen, det var premiär för min del och eftersom jag nyss har opererat ögonlocket och inte får sminka mig ville jag verkligen inte ha jeans på mig.

Killen sa att vi skulle gå dit lite tidigare för att hjälpa till och tyckte verkligen att jag skulle ha jeans. Av erfarenhet av grekiska fester vet jag att jeans är ungefär lika med som att komma i pyjamas. Jag stod på mig och valde korta shorts med strumpbyxor under. Ready to party med andra ord!

På väg till föreningen visar det sig att vi ska nån helt annan stans. Vet inte vart men jag visste att killen planerade nåt, det hade han sagt:) vi hamnar på en fin restaurang och hjälp jag känner mig genast naken i mina korta shorts! Haha! Anyways ; med ett stort leende på läpparna (och en kavaj) kommer man undan med det fast man är halvnaken! Vi åt underbart god mat på restaurang GQ och det var en överraskningsmiddag för att fira vår ettårsdag som kommer nu i helgen:) det var en trevlig överraskning:)

Kvällen avslutades med ett för stort alkoholintag och lite inlag av serbisk ringdans! Kul var det! Mina vänner beslöt sig för att testa serbiskt party, kul att ni kom tjejer och dansade loss med mig:)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/877051/images/2012/pic_191284720.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/877051/images/2012/pic_191284720.jpg" class="image">


Blå linjen..

2012-02-24 @ 08:32:45

Blå linjen är ett mysterium i sig. Vet inte vad jag ska säga, man måste liksom uppleva det.

Det är en salig blandning av olika människor, olika språk och kulturer och framför allt är det präglat av talesättet "sköt dig själv och skit i de andra". Problemet är bara att det är väldigt många som inte sköter sig.

Denna morgon till ära har jag bestämt mig för att lyssna på musik för att slippa den genomträngande kakofonin från all världens språk som koncentrerats till en liten tunnelbanevagn.

Odörerna kommer jag dock inte ifrån. Idag stinker nån svett, turk-svett som min turkiska syster brukar säga och personen brevid mig har precis rökt. Det här irriterar mig på flera sätt men mest 2.

Nr 1 är att jag mår väldigt illa på morgonen av starka dofter, man skulle kunna tro att jag är gravid på morgnarna och dessutom har varit det hela livet också.

Det andra är folk som röker. Jag fattar liksom inte. Det finns så många sjukdomar som vi ändå dör av och måste bekämpa. Varför sätter man frivilligt i sig alla de här gifterna. Det är misshandel av kroppen. Min mamma röker och pappa har gjort det men jag har alltid tyckt att det är lika dumt. Varför liksom?? Sätt kroppen i rörelse istället om man är rastlös, ut och spring!!

Rökare har även en förmåga att glömma att andra inte röker varför de gärna blåser ut röken i ansiktet på en. Ååh tack, vad gott det luktar o smakar.


Dag 3

2012-02-23 @ 16:31:12


Ögonlocksoperation

2012-02-21 @ 10:59:13

Såhär ser jag ut efter operationen. Jag var inte så nervös som jag trott och jag fick en halv lugnande tablett. Tro mig att det räckte, kände mig full efter 10 min redan.

När jag kom in i operationssalen skrattade jag för det var så många mänskor där. Klart påverkad av tabletten.

Sen skrattade jag inte lika mycket när de började. Det var obehagligt att se ljuset genom ögonlocket som de lyfte och nan kände att de drog i muskeln. Jag mådde illa och började hyperventilera, då var det en av sköterskorna som tog tag i min hand och kramade om den. Det var lugnande och jag kände mig väl omhändertagen.

Nu är det över och det är skönt. Bedövningen har fortfarande inte släppt, det lär ju kännas lite när det släpper


Det är är äckligt..I know

2012-02-20 @ 08:54:39

Jag har stört mig något otroligt på att mina 2 katter med ganska kort o sträv päls hårar så mycket. I min värld har de inte så mycket att håra liksom när pälsen ligger slickad längs med kroppen.

Igår bestämde jag mig för att borsta dem. Det visar sig att de tydligen har päls, mer än jag trott.

Äckligt...

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/877051/images/2012/pic_190291546.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/877051/images/2012/pic_190291546.jpg" class="image">


Valentines day!! yaaaay! ....

2012-02-14 @ 10:50:40
Valentines day eller alla <3-dag är egentligen den största crap-dagen som finns, näst efter julafton. Julafton är crap på det sättet att man köper presenter till varandra i stress och hets och man får och ger saker som man inte vill ha. CRAP- bigtime. Valentines day är ett sätt för alla företag att tjäna pengar. Kommersiell CRAP. Jag "firar" för att, dock firar jag inte med att köpa presenter eller kort eller något annat crap för att gynna det kommersiella syftet. Däremot tycker jag att man kan vara tillsammans och ha det trevligt helt enkelt. Sen vill jag bara tillägga och uttrycka hur mycket jag hatar det här vädret. Det blir inte bättre. Det blir sämre, för varje år. Min hemliga längtan och önskan har i mitt hela vuxna liv att bo utomlands. Om jag bara vågade. Men det här går inte. Jag hatar vinter och kyla för mycket för att vara lycklig fullt ut. Snö och kyla begränsar min själ och den lyckliga människa jag skulle kunna vara. STOP KILLING MY SOUL

Vilken fiiiiiiin dag

2012-02-13 @ 17:44:26

Idag har jag hört överallt att det är en så fiiiiiiin dag idag. Jag tittar upp...solen skiner...jag känner...ingenting. Det är kallt.

Idag är det jag som en gång för alla måste erkänna; jag hatar vintern....

Och alla årstider som angränsar till vintern.

Förutom att vi har skitväder så har det hänt massa grejer i helgen på den skidresan jag inte var med på!!

2 av mina vänner ska gifta sig!! Wohioii jag ska vara brudtärna!!! Hahahaaaa


Att bo i förorten...

2012-02-10 @ 12:46:18
Ja kära vänner...Vet fortfarande inte varför ni läser mina inlägg men jag tänkte dela med mig av hur det är i förorten. Det är kaos att bo i förorten egentligen. Alla som säger annat ljuger. Min port är en umgdomsgård. Det hängs, dricks, skräpas ner och röks i porten. Igår klippte jag sönder ett snöre som höll upp porten. Det har varit iskallt i porten i flera dagar så den måste stått såhär några dagar. Ingen bryr sig. Alla bara finner sig i skiten. Fönstren är öppna på vid gavel i porten hela tiden för att umgdomarna öppnar när de röker. Ingen bryr sig. Dörren till min korridor har blivit sönderryckt. Ingen bryr sig. I mim korridor har det börja stinka av haschrök på kvällar och helger. Det tränger in genom dörren in i min lägenhet och jag måste stänga dörren till hallen för att lulkten inte ska ta över lägenheten. Snabb tanke; går mina katter runt och är höga av passiv rökning?? Nu har jag iallafall gjort nåt för jag är trött på skiten. Har ringt polis och meddelat bostäderna. Har försökt iallafall. Nu undrar jag. Om nån släpper en bomb över området. Finns det nån som kommer att bry sig?

Dubaaaaai here I come!

2012-02-08 @ 08:24:21
Trodde jag skulle få släppa mina planer att åka dit och hälsa på solen och träffa min barndomsvän Jessi som bor där. Men vår gemensamma vän Mira ville gärna följa med så nu äntligen är biljetterna bokade! Över en månad kvar men mycket ska hinnas med innan det! Ska operera ögonlocket snart, hur lång tid tar det att läka liksom? Anyways; nu börjar det hända lite grejer:)

Jag på kontoret

2012-02-06 @ 08:58:22


Måndag...

2012-02-06 @ 08:55:46

Tydligen nån som fortsätter läsa skiten jag skriver så jag känner pressen att fortsätta leverera skräptexter.

Just nu är det måndag. Det är kallt och jävligt. Sitter med min pälsmössa och fläkten på kontoret. Insane.

Jag har insett en sak. Kyla är smärta. Vi har värme i 3 månader om året i det hör landet, i bästa fall. Det måste ju bara betyda en sak. Livet gör ont att leva i vårt kalla land


RSS 2.0