alla "måsten"

2014-02-26 @ 08:33:39
Många har jobb som stressar dem. Jag har ett privatliv som stressar mig. Dels har jag svårt att säga nej till folk men jag har även en inre stress att underhålla alla vänskapsrelationer & även familjen. Förutom att det stressar mig så blir jag jävligt trött på att vara samordnare till olika grejer.

ja många klagar på att jag har fullt upp & är på gymet mycket. Ja det är sant men det betyder väl inte att jag bara för det måste komma med förslag hela tiden. Ge ett förslag med lite jävla framförhållning eller skaffa ett gymkort så kan vi träna tillsammans. nä jag vet att det inte kommer ske. alla vill gå ner i vikt, ha snygga kroppar, rumpor whatever men inte många är beredda att lägga ner den tid som krävs. Istället fuskas det med piller,pulver, allt möjligt. Det finns inga quick fixes. Varken i livet eller med träningen.

Allt som kommer snabbt och utan ansträngning har du inte förtjänat och kommer därför inte kunna behålla det heller. Tänk på det!

Nu ska jag börja med att sluta vara samordnare till allt och alla, ni får oxå höra av er med förslag. så detså! det här är min fina brorsdotter! titta vilken docka! <3resfeber

2014-02-23 @ 10:43:57
japp det börjar jag få. Brukar inte ha så mycket av det men nu är ddt ju nåt helt nytt jag åker till. Dominikanska, jag har bara bilder i huvet av paradisstränder. knappast hela sanningen. Tittar i reseguiden och det finns så mycket att göra att jag får hjärtklappning & blir stressad över hur jag ska hinna med 😆 hahahhah jag i ett nötskal

Min helg har varit stressig & som ni vet prioriterar jag inte bort träningen så allt blir istället väldigt kompakt med lite egentid att göra ingenting istället. Det ör väl ok för att jag ska göra ingenting i 2 veckor. -men de har ett gym där 😆

Sömnen är inte den bästa när man är stressad. Katterna väcker mig för sällskap. Sällskap på deras villkor.han kämpar för att ta sig ur mitt gosgrepp. Verkligen kattkärlek. Their way or the highway. Lyckades få till en bra som ger uppfattningen av ömsesidig kärlek.hahahahhaha

Så i helgen har jag hunnit fika med min long time sister. Vi hinner inte alls ses så ofta nuförtidem annat var det när man bodde grannar. fan vad skönt om man bodde grannar med familj & vänner. Har varit på middag hos ett par vänner i helgen oxå och nu söndag kommer familjen på middag. helt galet med saker varje dag. Planerat in för mycket innan resan & för lite egentid. Jag blir stressad, lättretlig och grinig. Förlåt alla som upplever mig så. Det vart för mycket och jag vet att många tycker att man kan prioritera bort träningen men nej inte för mig. Jag prioriterar då bort mig själv och blir istället ännu mer arg och stressad.

looking back

2014-02-21 @ 08:28:37
igår tänkte jag tillbaka på vart jag var för 1 år sedan. Det var ganska exakt år sedan jag bestämde mig för att börja med att lyfta vikter -på riktigt. Efter mitt diskbråck när doktorn sa att jag inte FICK träna ställdes allt upp och ner. Började inse hur tacksam man ska vara över att ha en fungerande kropp och om man kan tröna SKA man det. Det var liksom ingen fråga om det. Efter doktorns hårda bud och 3 månader på crosstrainern var mitt diskbråck läkt- med goda resultat. Jag minns hur ont det gjorde i ryggen när jag hade för tungt motstånd på crosstrainern. Jag gick emot doktorns rekommendation att inte träna. Alla vet att kroppen behöver bra blodflöde och cirkulation för att läka -det uppnås via träning. När jag inte tränade fick jag även ont.

När doktorn meddelade att mitt diskbråck var läkt började min resa. Efter att inte ha lyft vikter på flera år fick jag börja om från scratch. Dessutom lyfte jag helt planlöst tidigare -vet knappt ens varför -utan mål. Jag tränade då aldrig benen eftersom jag tyckte att jag inte behövde mer muskler. Nu försöker jag få in 2 benpass i veckan eftersom det är de största musklerna.

Jag känner lite att jag fått tagit några steg tillbaks nu när jag skadat ryggen. Känns som i början för ett år sedan. Man är försiktig i varenda rörelse, lyft och resultaten visar sig dagen efter. Just nu känns det mycket böttre i ryggen och jag kunde igpr göra både squats & lunges med stång. Kommer tyvärr aldrig kunna på mycket vikt pga ryggen. Men man ska komma ihåg att det finns små muskler mellan kotorna som håller upp ryggen. Om de inte är tillräckligt starka skadar man sig lätt. Därför är squats och lunges bra för ryggen - & bålstabilitet.

Det här blev nog årets längsta inlägg. En vecka kvar till Dominikanska! nedräkning
Mindfuck

2014-02-19 @ 19:58:32
ja så känns det. Har sovit dåligt i flera dar. På nätterna när jag ska sova kannjag ligga & tänka på träningspass, övningar & tekniken för att stå på händer. Seriöst? somnar man då? nä man sanningen är att jag har lärt mig många saker genom att "öva" i sömnen. Tex att löda, köra bil, eller rättare sagt att hantera kopplingen. Jag är nog för gammalt för sånt skit men hjärnan fattar inte. Till skillnad från normala människor är jag stressad inför semestern.Stress att hinna med allt, stress över vädret på orten, packningen, stress över att katterna ska må bra nät jag är bortrest. fattar inte varför jag inte bara kan slappna av!!??

Anyways, jag har skadat ryggen när jag tränade för nästan 2 ve kor sedan. Det gör mest ont när jag sitter eller vid hastiga rörelser. Det har gett mig mycket ångest eftersom jag har haft lång väg tillbaks från mitt stora diskbråck som jag började repareras från för ett år sen. när jag känner att jag är bra o ska fokusera på mer heavy compound lifts för att få ut mest utav träningen så skadar jag mig. Jag får återigen sitta & anpassa mina övningar efter ryggen & kan inte nå full potential. Det här har påverkat mitt humör, min vilja, mitt driv och även min diet. Jag har gått ner mina kilon som jag var mest missnöjd över att ha gått upp så jag kanske borde sakta ner lite, må bra, åka på semester & koppla på fokus efteråt istället. Jag menar nu inte sluta träna ellee dieta men kanske inte behöver vara så strikt. kanske borde satsa på att ligga kvar ett tag där jag är och forstta med dieten sen.

idag hade jag iallafall fuskdag. Det började med att jag var ashungrig efter jobbet. Packade ner massa choklad, minidonuts &pistageglass i korgen.Kändes helt sjukt för jag har inte gjort sånt på länge. På vägen hem var jag så skakig av hunger att jag åt upp en fralla & började äta center lakrits. SÅ JÄVLa gott!!! sen började jag skaka av sockerchocken. Det är jättekul att åka tunnelbana när man är hög på socker.

Väl hemma fortsatte sockerfesten. Vitt bröd med kyckling. Tryckte ner några sockerärtor bara för att få i mig fibrer & grönt. gick över till mina minidonuts. och fortsatte sen med lite pistageglass. Skönt att fuska och att fuska stort! Jag behövde lite sockerlycka! sen behövde nog kroppen lite kolhydrater inför imorrn då jag kör ben. Så mycker som min rygg tillåter.

Jag har bestömt mig för att anlita en PT för att lära mig tekniken i marklyft bland annat, squats med stång och front squats. Har inte råd att skada mig hela tiden liksom.

Nu myser jag med mina killar hemma :)Idioti trend

2014-02-18 @ 08:10:21
Jag har i flera dagar irriterat mig på den här "trenden" som spridit sig på fb att nominera folk att dricka öl inom en viss tid & om man inte klarar det blir man skyldig folk ett sexpack öl. Seriöst??! Vem bestämmer det & varför vill man vara med i en sån larvig lek. På fb är det helt plötsligt ok för vuxna att vara barn igen, för det är inte på riktigt där. Vilka vuxna normala människor går ut på en pub & tävlar på tid om vem som kan dricka en öl snabbast? möjligtvis studenter i gymnasiet men om du inte är där är det inte ok att göra det på fb heller? !!

hatar följa John-lekar där folk ska göra som alla andra. Var unik istället och stå emot och dumförklara hela grejen Vi är inte 12 & kommer inte bli retade i skolan för att man har en annan åsikt. Skärpning!


look what I learned

2014-02-14 @ 14:34:06


ser inte mycket ut för världen men jag är stolt över att jag ens vågar! Minns rädslan att falla över när jag övade. Nu är jag inte lika rädd men mitt nya mål är att stå på händer. Jag övar lite då och då och har även köpt skydd för min svaga handled.

Det här är oxå en utmaning för balansen. Att stå på händer med särade ben :D

Havrekaka

2014-02-12 @ 11:20:15
Idag är jag hemma & är halvsjuk. Inte så sjuk så man är sängliggandes men inte så frisk att man har energi att ta sig till jobbet heller. Skönt att det går att jobba hemifrån:)

Jag har nu gjort en havrekaka till lunch. Jag älskar havre! SÅ himla gott! tycker synd om alla som inte äter kolhydrater, hur mycket gott de faktiskt missar. Många tycker nog synd om mig som går på diet men sanningen är att jag äter allt fast inom mina satta kalorimål. Anyways, receptet har jag snott från internet;

1 dl havregryn
1 grovrivet äpple
1/2 banan
1 tsk kanel
1 tsk kardemumma (skippa ej, dis da shiet)
1 äggvita
1/2 tsk bakpulver

1. Gegga ihop allting
2. tryck ut på en plåt eller form & in i ugnen i 225 grader i ca 10 min. Klart!

innehåll; 262 kcal uppdelat på;
protein; 9 gr
kolhydrater 49 gr
fett 3 gr

Jag toppade med kesella. blandar vanlig lättäckelkesella med lika delar kanel o äpple. Den är inte lika nyttig men det ska ju va gott oxå! Eftersom jag är sjuk tror jag kroppen repar sig bättre ed tillräckligt med mat så jag behöver inte ligga på kaloriunderskott just nu. Jag vågar ha på mig tajta tröjor på gymet igen. Vågade inte der under min tjockaste bulk period , kände mig som en elefant.sjuk

2014-02-11 @ 20:25:42
i am ill so I better be hiding....

Så går det när man försöker lura fysikens lagar. Jag har ätit godis i helgen. Mycket. Och inte on top of the food. Jag har räknat in godisarna i mitt dagliga kalorimål & det get ju som vi alla vet inte så mycket näring. ...så nu sitter jag här med en stor snorhjärna & är pigg i kroppen men trött i huvet. Skitbra kombo! Ikväll blir det nog ett sömnpiller för mig. Min inre klocka är så stark att den inte fattar att sova när jag är utmattad. Varje morgon vaknar jag innan klockan ringer. Idioti. Det är ju en sak om man vaknar för att man är utvilad. Jag vaknar för att min inre klocka väcker mig. Och inte kan jag somna om heller hur trött jag är. Detta händer även på helgerna. Då brukar jag acceptera det, går upp, sättee mig i soffan & surfar runt en stund. Sen blir jag sömnig igen & då kan jag sova liiite till.

Förutom att jag är förkyld har jag dessutom skadat ryggen på något sätt. Troligtvis för att jag gjorde marklyft i fredags & lassade på vikter som jag inte borde eftersom jag inte är 100 på tekniken.


Just nu tror jag att jag ska ta en hel veckas uppehåll från träningen. Kroppen behöver det på mer än fler sätt..Läste en bok i veckan som rekommenderade uppehåll i en vecka vart 8-10 vecka med anledning av att det tar nervsystemet 7-14 dagar att repareras. sant eller ej? vet inte men just nu passar den teorin jävligt bra in i mitt liv.

Köpte en dörrtrapets för att träna hemma från clas ohlson.Den sög. Vinkeln blev fel, inte 90 grader så den bara ramlar ner . den skulle vara en sån som inte behövee monteras. Jäkla skit. så trött på att reklamera grejer.

här händer inget

2014-02-07 @ 08:31:15
ja eftersom den här bloggen suger till & från & jag riskerar att slösa tid när inläggem inte går att göra efter att ha suttit & skrivit ett helt jävla kapitel. så blir det lite glest mellan uppdateringarna.

Anyways, jag skulle skriva massa bra tips man kan äta om man inte gillar matlådor. FUCK! Jag glömde mina kolhydrater hemma! Det är typ omöjligt att hitta kolhydrater nånstans som inte är indränkta i olja. Kanske blir en fralla med tonfisk dårå.

Skitsamma. Jag vill ta upp en sak som är ofattbar för mig. Rökning. Hur tänker man då?

Om man röker går man runt och luktar apa. På riktigt alltså. Vi andra som inte röker känner att ni luktar helvete. Då undrar jag; om man ändå ska gå runt & lukta som en gammal hund, varför bryr man sig då om sitt utseende & tex parfym? typ; jag vet att ni kan tittta på mig på avstånd mena kom inte för nära för jag luktar skit. I DONT GET IT. Det är som med alla laster & beroenden. Just stop fucking DOING it!

känns som jag vaknade på rätt sida idag! ( nån brevid mig på tuben stinker rök som ni kanske gissade, jävla apa)

happy friday people!


slöseri med tid

2014-02-03 @ 21:28:32
eftersom det här F###-appen inte fungerar har jag suttit & slösat min tid här.#jävlablogghelvete #skabytabloggförihelvete

Jag hade listat mina bästa &sämsta kosttips men det sket sig alltså nu. Nu skiter jag i det här. Nu blire bara massa bilder från helgen.


RSS 2.0