Paris!Here I come!

2013-10-30 @ 08:42:26
åker till paris imorrn över helgen. Har alltid velat åka dit men det har inte blivit så. Men nu blir det!

ska bli kul! :)

hade bestämt mig för att inte träna för jag har bara handbagage fast jag överväger att ta med mig ett par minishorts o en tränings topp.kan ju träna på rummet. astrist.

Måste variera mina benövningar mer. har kommit till en punkt där jag unte kan lägga på mer tyngd med rädsla för att paja ryggen. antingen får jag öka vikt på vissa övningar eller kombinera med fler mindre övningar tillsammans med plyos/explosiv träning. det får dock inte skinkorma att växa :/ men jag ska nog komma på något


hatar att vara klumpig

2013-10-28 @ 08:32:21
idag har jag vaknat på den dåliga sidan. Dels somnade jag orolig över att nån av katterna ska vara sjuk. Vattenskålen minskar fort & nån kissar mycket. vaknar orolig & stressad då jag måste ringa veterinären & försöka ta mig dit så snart som möjligt. Stressad över att jag reser på tors till Paris o vill fixa det här innan. att ta med 2 katter till veterinären med bil är ingen piece of cake. Dels hamnar jag nästan alltid på drop in & kommer sist så jag får vänta i en timme typ men Hector är åksjuk & hinnee ibland både kräkas & bajsa under bilresor.

I tillägg till all stress imorse som mina tankar orsakar försökte jag halvtrvätta håret med balsam. nu går jag runt med platt & fett hår.

Igår skar jag mig på brödkniven & idag gjorde jag illa mig nånstans.Can you fakking tell how I just love them Mondays???!

ska gå & shopoa mig den här mössan aom plåster på såren
i dont do cardio

2013-10-25 @ 08:41:09
Många som vill komma i form börjar träna kondotion som galningar. visst, det är bra ol man har många kilo som man vill gå ner. Men det formar inte kroppen som muskler gör. Vi är dessutom födda till löpare vilket innebär att kroppen anpaasar sig snabbt o lär sig att utföra samma arbete med så lite energi som möjligt. Med styrketräning är det svårt för kroppen att anpassa sig men man måste ändå variera både övningar & vikt.

jag kör ALDRIG kondition. För att hjälpa kroppen att bygga muskler är det fördelaktigt att ha ett litet energiöverskott, risken finns annars att muskelnedbrytningen tar över och man minskar bara i fettprocent utan att öka i muskler. Jag kommer att köra kondition-men inte nu.

Och ja, man kommer att öka i fett samtidigt som man ökar i muskler. Enda tröningsformen om jag hittills sett där kroppen lyckas bygga muskler (snygga) och minska i fett är crossfit. Ska testa det oxå, verkar askul!:)

Nu är det snart helg:) träna på!
hon klippte mitt hår...

2013-10-22 @ 08:20:57

Min hårfrisörska har intr kommit tillbaks på heltid efter sin mammaledighet så jag har gått till en annan tjej som nu var ledig när jag kom. Jag tänkte att hur fel kan det bli? och tog kvinnan som jobbade där när jag kom. Dumma tanke.

Hon har klippt jättemycket. Det är väl fine. Men nu är det uppklippt på ett sätt så att mitt hår är halvfluffigt. Vaffan jag vill väl inte ha mittbena, halvlångt hår och halvflufff/volym.

Blir så trött när frisörer inte fattar vad man vill ha!!! Nu måste jag plattånga håret typ hela tiden för att den inte ska vara fluffigt vilket betyder att det kommer att slitas mer & jag kommer få klippa oftare & mer!

Det var dagens i-land problem.

En annan sak som gör livert en aning svårare är ikeas påslakan. Varför gör man inte öppningar för händerna så att det går att dra igenom täcket??!!! Dumma jäklar!! Ni som har designat dessa använder uppenbarligen inte desss själva och ni förtjänar ett slag på fingrarna med en linjal!

Nu ska jag lämna det negativa i min själ i dagens blogginlägg & fortsätta dagen med ett leende på läpparna:)

uppdatering

2013-10-21 @ 08:28:12
försökte göra en uppdatering med den här appen är så dålig. nu vill jag inte lägga mer energi idag på skit. Kanske borde byta blogg. jag är mer än missnöjd med denna &:det finns folk som har en betalversion av det här crapet

3 frukostar....

2013-10-15 @ 21:43:23
det har jag ätit idag...och sen tycker jag att det är jobbigt att jag har lagt på mig fett ( och muskler också såklart) hahahahaha! inte konstigt att man lägger på sig! anyways, det var planen

en annan sak....jag får nästan ALLTID huvudvärk när jag flyger. jag är så trött på att vara så jävla överkänslig! kunde lika gärna varit gjord av porslin!! Jag ligger nu med kraftig huvudvärk & redo att sova kl 21.30....när vi flög och hade landat tog jag upp min vattenflaska och det hade blivit vakum i luften hade pressats ur. detta händer alltid! men vad händer med hjärnan då?? blir det vakuum eller? nåt händer för jag blir galet sömnig och sen får jag galet med huvudvärk. Måste finnas studier??!!

jag har iallafall lyckats släpa med min egen kudde o det ör jag såååå glad för! det syns inte men jag är det:)
har spenderat hela kvällen på hotellet, tränat, stått på huvud, fotat mig själv i bra speglar med bra ljus till skillnad från de man har hemma. även om killen inte håller med. Vi har en tjockspegel hemma och dagsljuset skiner in så det både blir en tjockspegel och en fulspegel....

nu ska jag vila min trötta hjärna. Sover asdåligt när jag ska upp tidigt & ta ett flyg. jag nojar över om jag har för lite tid att klä på mig & göra mig iordbing på o sen när jag kommit fram till att det är OK börjar jag noja över om jag har tillräckligt med tid till taxiresan för tänk om jag missar planet? hur skulle jag hantera det då? jo jag skulle springa runt, hitta någon som kan hjälpa till och sen skulle jag ......Fatta??? hur kan man sova när hjärnan oroar sig??!?! idiot!

Oro är ränta som man betalar på morgondagens problem! Synd att man intr blir rik då!!

GodnattSkithelg.....

2013-10-14 @ 10:24:32
Min helg var tänkt att spenderas till rekreation till mig själv då jag i flera helger har stressat med olika aktiviteter. Jag ville ta det lugnt, ha mysigt och hinna plugga. En sak som jag borde ha lärt mig av livet är att förväntningar alltid krossas.

Varför lär man sig inte?? Helgen slutar med en bil som brakar ihop och massa tid och energi går åt till bilden. Tid, både fysiskt och psykiskt. Stressad så jag inte kan sova blandat med ångest. Allting blir en negativ spiral.

Jag försöker lyfta mig själv genom att träna. Jag tvingar mig dit fast varenda cell i min kropp inte vill - för att jag vet att det känns bättre efteråt.

Jag har försökt och ansträngt mig att vara positiv, både i träning, jobb och mitt privata liv. Har förstått att den mentala inställningen och hur man bemöter andra har stor inverkan på hur man själv uppfattar livet och hur andra uppfattar en själv. Detta borde resultera i en förändring av hur man blir behandlad av andra.

En annan sak som jag har lärt mig i livet är att man inte kan förändra andra om de själva inte vill. Det är min största lärdom hittills.

Inga meningar hänger ihop, inga tankar hänger ihop. Jag är bara arg idag.

Så det jag vill förmedla idag är bara en enda sak:

FUCK THIS FUCKING SHIT!!!!mitt inlägg försvann....

2013-10-11 @ 18:27:05
jag skrev ett långt inlägg igår om ett minne från min barndom men sen ladde jag aldrig upp skiten & nu finns dwt inte kvar....surt!

Har precis kommit från Oslo där jag bodde på ett hotell som jag vill gilla mer än jag gjorde. Oslo har fan inga bra hotell alltså! wifi funkade inte, på hamdfatet var det en lång ögonfrans från en förlämgd frans (det var inte min för jag förlänger intd längre) och sen fick jag ringa ner för att jag inte visste hur jag skulle släcka toalampan. den var tydligen automatisk.....Hotell dörren ser ut som rena rama skräckfilmen...

jag har burit med mig träningskläder men har inte hunnit träna. ...knappast haft tid att andas så jag tänkte träna när jag kom hem...

på vägen hem fick jag sån migrän på planet. Det är nåt med plan alltså ....jag mår verkligen inte bra av att flyga....nu mår jag lite bättre och ska försöka mig på några pistol squats hemma med mina tRX band....

nu är det helg!! ska ta igen mitt plugg nu! FINALLY!!

Oct goal!

2013-10-09 @ 08:35:49
Glömde nämna att jag nådde mitt Oktober mål på en vecka! yaaay me!! att stå på huvud utan vägg! jävligt grymt av mig!

nästa utmaning är att göra chins utan någon support. 3 stycken ska jag klara i mitten av Nov!

PS vill tillägga att jag inte äter riktig tårta på bilden nedan. Det är Schwarzwaldtårta från Frödinge,från frysen alltså. Jag vill att ni kommer ihåg att jag hATAR tårta, specifikt prinsesstårta. tvinga inte i mig sån skit. OK??


what u been up to lately!??

2013-10-09 @ 08:31:17
som vanligt hamnar bloggen i skymundan..men vet ni vad...jag uppdaterar faktiskt fb och insta praktiskt tagit varje dag.

Jag har haft tjejmiddag i helgen och ligger ännu mer efter i min kurs. eller vaddå ..jag bestämmer studietakten, har ett år på mig men vill inte vara en slacker.

nästa helg planerar jag BARA in plugg & träning.

annars har jag fokuserat på att äta mycket. Jag vet att det är "fel" och man riskar att lägga på sig mer än om man äter kolhydrater, protein o fetter efter sitt behov. Orka!! aint nobody got time for that!!

Jag fokuserar på att äta tillräckligt med protein under dagen, 2 gr/kilo. Jag försöker få i mig 100-120 grper dag. kolhydrater & fetter vet jag att jag får i mig mer än tillräckligt. So I know them muscles will be growing. jag kontrollerar vikten åtminstone 1 gång/vecka så att jag inte tappar kontrollen helt.

Nästa gång skriver jag om kosttillskott som jag tycker fungerat bra för min träning . eller så ljuger jag som vanligt och skriver istället det jag känner för:)

Just nu har jag fastnat för Flo Ridas låt, I cant believe it. Så grym! när jag gillar en låt läggee jag den flera ggr i spellistan och sen lyssnar jag BARA på den låten tills jag tröttnar. I am such a music genious! NOT!
RSS 2.0